Szőrtelenítés, de melyikkel?
Már nagyon elegem van az állandó borotválásból,a lábamon.Szinte minden 3.nap újra kezdhetem.
Ti a combotokat is borotváljátok,vagy ti LÁNYOK hogyan,milyen módszerrel szabadultok meg a szőröktől a lábatokon?
Az durva ha már a combomat is borotválom,vagy gyantázom?
Mit ajánlatok?GYantázást hogyan tudom egyedül elvégezni?
Válaszotokhoz kort is írjatok,köszi!!
Gyantázom, plusz leepilátom azokat a kis szőröket, amiket a gyanta nem szed ki. Teljes lábamat és teljes intim részt így szőrtelenítem (a hónaljamat meg borotválom).
A gyantázás technikájával tele van az internet, meg minden bolti gyantához van használati útmutató.
A cukorpaszta is egy jó megoldás, arra is rá tudsz keresni.
25L
Néha borotválom, de nekem az csak 3-4 óráig tart, utána már tüsi. Szóval így nyáron már inkább epilálok, azt 2 naponta szoktam, de legalább nem tüsiszőr nő vissza.
A combomat is epilálom, mivel az is full erős fekete szőrös. Ha szőke pihés lenne akkor sose nyúlnék hozzá.
Gyanta szerintem nem a legjobb nyáron, mert csak a jól kinőtt szőrt lehet gyantázni, és ehhez hetekig szőrösen kell járkálnod majd.
Jaj, dehogy kell hetekig szőrösen járkálni :))))
A cukorpaszta technikáját alkalmazva (ellentétesen felkenni, megegyezően letépni) a sima gyanta is kiszedi a kisebb szőrösket is. Elgondolkodtam, hogy miért ne lehetne ezt is így kipróbálni? És működött, kiszedte a 2-3 millis szőröket, sőt, simább lett tőle a lábam, mint a hagyományos módszert alkalmazva. Annyi a trükk, hogy miután rásimítod a csíkot, kicsit meg kell húzni szőrnövekedéssel ellentétes irányba, hogy a szőrök még jobban belekapaszkodjanak a gyantába és utána kell letépni.
Amíg erre rá nem jöttem, addig is csak egy hétig voltam szőrös két szőrtelenítés között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!