Erős szőrösődés, kezelhető?
A hasamon, lábamon, hátamon,nyakamon stb. elég erős a szőrzetem, nem tudok vele mit kezdeni. Legyantáztam magamnak, a hasamon semmi gond nem viszont a mellemnél kipöttyösödtem, ami csak jópár nap után múlt el...Nem tudom, hogy én voltam-e béna, de gondoltam rá, hogy kozmetikussal gyantáztatom inkább. Jó ötlet szerintetek? Mennyi az esély rá, hogy csúnyán nő vissza és nagyon kipattogok?
(Egyébként hormonális problémám volt/van, de már lassan egy éve szedek gyógyszert, ami kifejezetten a szőrre is jó!)
Mentateáról hallottam, hogy az jót tesz, illetve a cickafark teáról. De ha ezeket iszom és szedem a fogamzásgátlót ami szintén jó erre, akkor el kell kezdenem állandó szőrtelenítésre járni és úgy szépen lassan eltűnik/ritkul/halványul?
Igazából ezt nem csak a szőrösödés miatt szedem, mármint a fogamzásgátlót. Azért nem tudnék váltani, mert ez az ami az én problémámra jó (valamim alacson (volt), és ezért kezdtem el szedni, de mivel közben barátom lett, akivel azóta is együtt vagyok, így maradt ez a gyógyszer.:)
Gyantázást mennyire ajánlod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!