Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szeretnék egy könnyen kezelhet...

Szeretnék egy könnyen kezelhető, de hosszú frizurát, ezek alapján ti mit javasoltok?

Figyelt kérdés

nézegettem képeket, de nem tudom eldönteni, hogy milyen lehet az arcformám, viszont itt van pár kép; a rajtuk szereplő nőknek szinte 100%-osan olyan arcaformája van, mint nekem

[link]

[link]

[link]

nekik milyen az arcformájuk?

2014. okt. 26. 21:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia, én oválisnak mondanám. Ezek a hajak mind egyhosszúak, csak a besütés más. Szerintem hagyd meg az eredeti formáját a hajadnak, mert így ártasz neki a legkevesebbet.
2014. okt. 26. 21:20
 2/4 A kérdező kommentje:

Ovális? Ahhoz nem túl kerek az arccsontnál lévő rész? Jajj, olyan bonyolult :)

Nem ilyen hajakat akarok, ezek nem tetszenek ^^" csak az arcforma miatt raktam be a képeket :)

2014. okt. 26. 21:26
 3/4 anonim ***** válasza:
Én se tudom sose eldönteni. Igazából ez úgy 2 éve volt, hogy sokáig nézegettem képeket, mindig összehasonlítottam az arcomat a hozzám hasonló arcformájú nőkkel, és levágattam a derékig érő hajamat vállig. Igazából tök jó lett, szóval ha új fazont keresel, akkor így könnyen megtalálod (megtetszik egy frizura, és ha hasonlít hozzád a képen látható nő, akkor valószínűleg jó lesz), de most már visszasírom a régi nagyon hosszú hajamat, ha vissza mehetnék az időben nem vágatnám le. Persze először odavoltam az új frizutól, de most már megbántam, irigykedve nézem azokat a lányokat/nőket, akik csak úgy átdobják a hosszú tincseiket a válluk felett.
2014. okt. 26. 21:47
 4/4 A kérdező kommentje:
És szerintetek Pamela Anderson-nak milyen az arcformája? Illetve, fiatal korában , tehát eredetileg?
2014. okt. 26. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!