Szeretnék egy könnyen kezelhető, de hosszú frizurát, ezek alapján ti mit javasoltok?
Figyelt kérdés
nézegettem képeket, de nem tudom eldönteni, hogy milyen lehet az arcformám, viszont itt van pár kép; a rajtuk szereplő nőknek szinte 100%-osan olyan arcaformája van, mint nekem
nekik milyen az arcformájuk?
2014. okt. 26. 21:12
1/4 anonim válasza:
Szia, én oválisnak mondanám. Ezek a hajak mind egyhosszúak, csak a besütés más. Szerintem hagyd meg az eredeti formáját a hajadnak, mert így ártasz neki a legkevesebbet.
2/4 A kérdező kommentje:
Ovális? Ahhoz nem túl kerek az arccsontnál lévő rész? Jajj, olyan bonyolult :)
Nem ilyen hajakat akarok, ezek nem tetszenek ^^" csak az arcforma miatt raktam be a képeket :)
2014. okt. 26. 21:26
3/4 anonim válasza:
Én se tudom sose eldönteni. Igazából ez úgy 2 éve volt, hogy sokáig nézegettem képeket, mindig összehasonlítottam az arcomat a hozzám hasonló arcformájú nőkkel, és levágattam a derékig érő hajamat vállig. Igazából tök jó lett, szóval ha új fazont keresel, akkor így könnyen megtalálod (megtetszik egy frizura, és ha hasonlít hozzád a képen látható nő, akkor valószínűleg jó lesz), de most már visszasírom a régi nagyon hosszú hajamat, ha vissza mehetnék az időben nem vágatnám le. Persze először odavoltam az új frizutól, de most már megbántam, irigykedve nézem azokat a lányokat/nőket, akik csak úgy átdobják a hosszú tincseiket a válluk felett.
4/4 A kérdező kommentje:
És szerintetek Pamela Anderson-nak milyen az arcformája? Illetve, fiatal korában , tehát eredetileg?
2014. okt. 26. 22:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!