Hogyan tudok tartósan szőrteleníteni? Vagy mit ajánlotok?
Attól függ, hogy milyen testfelületen akarsz szőrteleníteni! A gyanta és az epiláció tartósak(karra, lápra és hónaljra jó az epilálás, a gyanta pedig mindenhová). :)
Vannak szőrtelenítő krémek is, de azok nem igazán vállnak be... legalábbis nekem nem jöttek át!
Az sem mindegy ugye, hogy milyen módon melegíted a gyantát. Nekem is nagyon érzékeny a bőröm, és a zöld színű görgőset (aloe verás azt hiszem) használom, gyanta melegítő géppel. Ha nincs géped akkor ugye van a meleg vízben mikrózós, vagy meleg vízben melegítős módszer... nekem ezekkel sose sikerült jó állagú gyantát elérnem, és mindig felsértettem a bőröm.
Általában a hideg gyanta csíkokhoz szoktak adni letörlő kendőt. Ha nem ilyen csomagos gyantád van, szerintem bármelyik drogériában be tudsz ilyen kis cuccot szerezni! :) Az hidratál is mellég és nem pattogsz ki egyáltalán. Legalábbis nálam a lábacskáimon így van.
Remélem hasznos voltam :)
#4-es vagyok
Nekem is ki szokott utána pattogni,de szerintem mindenki másnak is.Ugyanis szőrt tépsz ki,az meg azért valamilyen szinten megviseli a bőrödet függetlenül attól,mennyire érzékeny.Ha teheted gyantamelegítőt használj,utána pedig olajos törlőkendővel töröld át(lehet kapni csak olajat is de kendőt is ami már eleve olyan).Ha ez megvan nem árt bekenni valami hidratáló testápolóval.Nem rögtön,de pár óra után de legalább másnapra el kell hogy múljon.Nekem ez vált be.Remélem tudtam segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!