Nem lesz csúnya ott lent ha sokat borotválom?
Figyelt kérdés
Epilálom, ameddig bírom, de lent már nagyon fáj. Nem lesz csúnya a borotválástól? Ha kb. kétnaponta borotválom??#borotválás #szőr #borotva #szőrtelenítés #gyanta #intim szőrtelenítés #gyantázás #epilálás #cukorgyanta #intim gyanta
2015. jún. 18. 16:14
2/10 anonim válasza:
Miért kell két naponta borotválni? Egyébbként nem lesz csúnya. Volt egy időszakom, hogy 2 éven át hetente 3-szor borotváltam, és nem lett csúnyább. Csodállak, hogy epilálni próbálod, az tényleg iszonyú fájdalom lehet.
3/10 anonim válasza:
Én 34 éves vagyok, mindig is borotváltam.
Nem lett csúnya.
4/10 anonim válasza:
Nem lesz csúnya... miért lenne? Mondjuk semmi értelme 2 naponta borotválni, 1-2 hetente bőven elég.
5/10 anonim válasza:
én egyszer leepiláltam de nagyon megbántam, mert utána mikor nőttek ki a szőrszálak nagyon sok begyulladt. néha a borotvától is, de az sokkal jobb...
6/10 anonim válasza:
Én kb. 15 éve borotválom heti egy-két alkalommal. Semmi gond nincs a bőrömmel. Meg kell szokni. Előfordul az első pár alkalommal, hogy kipirosodik és viszket, de ez általában hamar elmúlik és később nem lesz ilyen probléma.
7/10 anonim válasza:
Hogy csináljátok, hogy nem pattogtok ki, nem ég a bőrötök utána, nem viszket meg semmi? Nekem is két nap után kellene borotválni, de egyszerűen elviselhetetlen :( minimum 1 hetet kell várnom, de az is borosta, és nem is lesz szép
(Használok borotvahabot, férfi minőségi borotvát, utána kentem már rá after shave-t, körömvirágot, bactrobant, hintőport... de semmi nem használ!!!!!)
Bocsi, hogy idepofátlankodtam, de hátha valaki tud segíteni. Köszönöm
8/10 anonim válasza:
Utolsó! Próbáld csak úgy, hogy a borotvát fentről lefélé húzod!:D
10/10 anonim válasza:
Inkább próbálj meg más szőrtelenítőszert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!