Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Befesthetem a hajam anelkul,...

Befesthetem a hajam anelkul, hogy tonkremenne?

Figyelt kérdés
Tegnap szokitettem ki a hajam es sarga lett nagyon. Fodrasz mondta,hogy ket het mulva menjek vissza es akkor lesz szep szoke majd ha ujra szokiti. Ugy erzem elrontottam a szep sotetbarna hajam. Arra gondoltam holnap befestem magamnak barnara vagy feketere amilyen szokott lenni. Most a szokites miatt a vege nagyon ocsmany lett osszevissza all. Ha holnap befestem lesz valami baja? Vagy helyreall esetleg? Nem dobja le a szint?
2016. jún. 17. 22:52
 1/2 anonim ***** válasza:
A leírásod alapján eléggé károsodott a hajad, ezért áll összevissza a vége, le kellene vágni belőle kicsit. Ha nagyon nem tetszik a szín akkor színező samponnal fesd barnára. Ne tartós festékkel, mert az még jobban tönkreteszi a hajad. Tartóssal majd 2-3 hét múlva, addig is ápold.
2016. jún. 18. 00:35
 2/2 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen! 2-3 het mulva befestem akkor. Fekete befogja jol? nem lesz foltos?
2016. jún. 18. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!