Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Befesthetem a hajamat színesre...

Befesthetem a hajamat színesre tojásfestékkel?

Figyelt kérdés

Tudom érdekes kérdés. Az lenne a kérdésem ha ráteszem mennyi ideig maradna olyan? Tartósabb lenne mint a szövegkiemelő vagy az alcoholos filc? Valaki próbálta már esetleg? Tapasztalat?

Kioktatást ne írjatok,mivel nem érdekel. Tudom hogy nem egészséges, nem ez volt a kérdésem.

2016. jan. 29. 03:23
 1/10 anonim ***** válasza:
95%

Filc? Szövegkiemelő? Tojás?

Menj el fodrászhoz, majd ő befesti neked FESTÉKKEL.

Jesszus..

2016. jan. 29. 07:03
 2/10 anonim ***** válasza:
94%
Majd a fodrász befesti rendes festékkel
2016. jan. 29. 11:11
 3/10 anonim ***** válasza:
57%
Ha célod az igénytelenség akkor festheted bármivel a hajad, akár színesceruzával is. Amúgy kíváncsi lennék mi értelme ezekkel kínlódni és károsítani a hajad, mikor a hajfesték, hajszínező olcsóbb és jobb is. Nem több értelme lenne azt használni? Vagy ha szőkíteni akarsz majd ahhoz hipót meg sósavat használsz? Mielőtt komolyan elgondolkodnál ezen, inkább szólok, hogy hajad sem maradna...
2016. jan. 29. 11:54
 4/10 anonim ***** válasza:

Csak az van otthon, vagy miért azzal akarod?

Egy mezei hajszínező nem kerül sokba és minden százasban meg Tescoban van, mivel a tojásfesték kis mennyiség még gazdaságosabb is lenne.

2016. jan. 29. 14:08
 5/10 anonim ***** válasza:
Jót nevettem. :D Ha csak ilyen egyszeri alkalmas színezést akarsz, és világos a hajad, arra jó a hajkréta de inkább válassz színezőt vagy sprét, mint azokat, amiket leírtál.
2016. jan. 29. 16:09
 6/10 A kérdező kommentje:

a hajkréta és a hajspré hamar kijön a tartós festéket meg a k* csög szüleim nem engedik.

Az volt a kérdés hogy mennyi ideig marad meg a hajamban nem az, hogy káros-e. Tudom hogy káros de nem érdekel.

2016. jan. 29. 21:00
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem a szüleid egyáltalán nem azok, mert nem engedik. Tisztelned kéne őket, nem attól leszel menő, hogy így beszélsz róluk. A hajfesték alapvetően káros, tehát nem tesz jót a hajadnak. Ott a tartós hajszínező és tudod illik a segítségünket megköszönni. Azzal, hogy ilyen bunkó vagy nem fogsz sehová sem jutni az életben.
2016. jan. 29. 21:11
 8/10 anonim ***** válasza:

Nem sok ember lehet a Földön aki tojásfestékkel színezte volna a haját, szóval próbáld ki és megtudod.

A tojáshéj viszont más anyagból van mint a hajad, az se biztos hogy rendesen befogja.

A legmegfelelőbb a kimosható hajszínező lenne, az pár mosásig megmarad, nem olyan káros mint a hajfesték szóval a szüleid is rábeszélhetőek, és elsősorban tervezhetően és biztosan olyanra fogja be a hajad, amilyet szeretnél. És kb. 200-300 Forinttól kapható.

2016. jan. 29. 22:06
 9/10 anonim ***** válasza:
Próbaképp fest be a fanszőrödet és meglátod az eredményt.
2016. jan. 29. 22:09
 10/10 anonim ***** válasza:

A tojásfesték sima ételfesték, és befogja a hajat, de nem is jön ki belőle. Utána meg azon parázhatsz, hogy hogyan szabadulj meg a színtől...

(ahogy feljebb már írták: jöhet a sósav meg a hypó... ):)

2016. jan. 30. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!