Befesthetem a hajamat színesre tojásfestékkel?
Tudom érdekes kérdés. Az lenne a kérdésem ha ráteszem mennyi ideig maradna olyan? Tartósabb lenne mint a szövegkiemelő vagy az alcoholos filc? Valaki próbálta már esetleg? Tapasztalat?
Kioktatást ne írjatok,mivel nem érdekel. Tudom hogy nem egészséges, nem ez volt a kérdésem.
Filc? Szövegkiemelő? Tojás?
Menj el fodrászhoz, majd ő befesti neked FESTÉKKEL.
Jesszus..
Csak az van otthon, vagy miért azzal akarod?
Egy mezei hajszínező nem kerül sokba és minden százasban meg Tescoban van, mivel a tojásfesték kis mennyiség még gazdaságosabb is lenne.
a hajkréta és a hajspré hamar kijön a tartós festéket meg a k* csög szüleim nem engedik.
Az volt a kérdés hogy mennyi ideig marad meg a hajamban nem az, hogy káros-e. Tudom hogy káros de nem érdekel.
Nem sok ember lehet a Földön aki tojásfestékkel színezte volna a haját, szóval próbáld ki és megtudod.
A tojáshéj viszont más anyagból van mint a hajad, az se biztos hogy rendesen befogja.
A legmegfelelőbb a kimosható hajszínező lenne, az pár mosásig megmarad, nem olyan káros mint a hajfesték szóval a szüleid is rábeszélhetőek, és elsősorban tervezhetően és biztosan olyanra fogja be a hajad, amilyet szeretnél. És kb. 200-300 Forinttól kapható.
A tojásfesték sima ételfesték, és befogja a hajat, de nem is jön ki belőle. Utána meg azon parázhatsz, hogy hogyan szabadulj meg a színtől...
(ahogy feljebb már írták: jöhet a sósav meg a hypó... ):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!