Befesthetem így a hajam? Többi lent.
Figyelt kérdés
2 hete volt intenzív vörös hajszínezővel beszínezve, tartós hajfestéket már nagyon régóta nem használtam. A színező adott neki egy alapszínt, de én szeretném ha intenzívebb lenne az eredmény,és a színező olyan kísérlezés céllal volt, ezért vettem ugyanebből az árnyalatból Olia tartós hajfestéket, mert már biztos, hogy ilyen színt szeretnék. A kérdésem az, ha ennyire nemrégiben volt beszínezve ártalmas lenne még, ha befesteném tartós hajfestékkel? Várjak még pár hetet, vagy nem lesz nagyobb károsodás tőle? Köszönöm a tanácsokat!2016. ápr. 12. 19:38
1/4 A kérdező kommentje:
Illetve a másik, amire kíváncsi vagyok, hogy 1,5 napja mosott hajat már lehet normálisan festeni? Azt tudom, hogy afrissen mosott hajat nem mindig fogja meg, de ez már ok?
2016. ápr. 12. 19:56
2/4 anonim válasza:
A nemrég felkent színező befolyásolhatja a festés eredményét, esetleg nem lesz annyira intenzív. Amúgy sem biztos, hogy előszőkítés nélkül elérhető nálad az erősebb színhatás, sötét hajnál ki kell világosítani a hajat.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Hát, meglátjuk!:) Igazából lehet, hogy mégis várok még pár hetet, csak türelmetlen vagyok. Igazából vörös lett így is, napfényben meg aztán bordós-pirosas, csak bizonyos szögből még barnának tűnik vagy inkább ,,padlizsán" és nem teljesen olyan, mint amilyet megálmodtam.:S
Úgy vagyok vele, hogy ki nem szeretném szőkíteni, mert olyan szép hosszú már, és félek, hogy tönkreteszi és le kell vágni tök rövidre. Ha csak annyira fogja be, hát ez adatott, inkább, minthogy tönkre vágjam, volt már szőkítve, és pórul jártam. Már így is sokkal jobb, mint az állati unalmas természetes barna hajam, amivel kb szürke kisegér hatását keltettem.:/
2016. ápr. 14. 21:04
4/4 A kérdező kommentje:
Na, mégis befestettem. Elég jó lett a színeredmény, igaz, hogy nem az az élénk tűzpiros, de napfényben annak látszik már eléggé, és már jó indulattal sem nevezhető barnának semmilyen fényviszonyok között sem, bár tisztában vagyok vele, hogy az igazi színeredményt sokadik festésre lehet itt is elérni, mint a szőkénél, de most egyelőre megelégszem ezzel is, mert már nem rossz egyáltalán. Most tényleg pihentetem a hajam, és várok kb. 2 hónapot, akkor újra ráfestek.
2016. ápr. 19. 10:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!