Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Befesthetem a teljes hajam,...

Befesthetem a teljes hajam, ha lenövésem van?

Figyelt kérdés

Jelenleg vöröses barna a hajam, kb 6-os színmélységű. Egy hónapja még durván sötét padlizsán volt, de lekoptattam C vitaminnal. Szeretnék 7-eset, valami szép rezes vöröset, szerintetek lehetséges legalább a közelébe érni? Nem tudom, festettnek számít-e a hajam, leszivatni nem akarom semmiképp.

Ja igen, és van egy 1 centis lenövésem, az is kb 6-os színmélység, csak barna. Befesthetem így az egész hajamat egyszerre egy vörössel, vagy akkor a hajtövem eltérő színű lesz?

Lécci a fodrászt ne tanácsoljátok, nincs pénzem egy fodrászos festésre.

2014. okt. 14. 15:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez alapján a leírás alapján lehetetlen megmondani, mert mindenkinek mást jelent a rezes vörös, de még a 6-os színmélység is, nézd csak meg a hajfestékek márkánként teljesen eltérően vannak számozva (ráadásul néha sokkal sötétebb hajat lehet velük elérni, mint, ami a dobozon van). Én megcsinálnám a helyedben, mert a c-viztamin nem hiszem, hogy annyira leszívta volna a hajadat, hogy nagyon eltérjen a hajtöved színétől.
2014. okt. 14. 15:54
 2/5 A kérdező kommentje:

Én a dobozon lévő 6-os színmélységekre gondoltam, nem a valós eredményükre. :D Tehát most ilyesmim van:

[link]

Ennél egy kicsit világosabbat szeretnék, az a lényeg. Meg hogy ne legyen természetellenesen piros vagy ilyesmi...

Köszi a tanácsot amúgy. :)

2014. okt. 14. 16:00
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem lesz természetellenesen piros, mert ahhoz túl sötét színű a hajad. Nekem amikor konkrétan piros hajam volt, előtte szőkére szedtem le, ahhoz nagyonn világos haj kell. Ha erre rámész egy világos vörössel annyi fog történni, hogy nem fog látszani, hogy befestetted.
2014. okt. 14. 16:09
 4/5 anonim ***** válasza:
Ez elég sötét szín, ha ráfestesz akkor sem lesz világosabb, max intenzívebb vörös színe lesz kicsit. A festetlen hajtövek pedig kivilágosodnak, tehát ott valószínűleg olyan színe lesz a hajadnak amilyet szeretnél elérni.
2014. okt. 14. 16:49
 5/5 A kérdező kommentje:
Magyarán tök mindegy, mivel festem be, a hajtövem virítani fog? Még egy szép aranybarnától is?
2014. okt. 14. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!