Hajhullás elleni sampon, mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Körülbelül egy hónapja elkezdett hullani a hajam, amitől nagyon megijedtem, főleg mert még sosem hullott ezelőtt. Kipróbáltam egy sampont ( ALpecin kettős hatás, hajhullás-korpásodás ellen), amit több ismerősöm is ajánlott.Eddig háromszor mostam meg vele a hajam, a fejbőr viszketésem szinte teljesen elmúlt, VISZONT még több hajam kihullik mosás után+ hajmosás után 1-2 nappal is állandóan szedegetem mindenhonnan a hajakat, ami eddig nem volt jellemző, "csak" hajmosáskor és fésülködéskor hullott. Álljak le a használatával? Esetleg más sampon? Köszönöm! :)2016. jún. 17. 21:16
1/2 anonim válasza:
medohair-t próbáld ki, elég borsos ára van, illetve egy hormonvizsgálat feltétlenül szükséges, lehet hormonbetegséged van! sőt elég valószínű, illetve valami hiánybetegség(vitaminokat kezdj el szedni, egészséges életmód,sport stb)
2/2 anonim válasza:
Ha csak egy hónapja kezdett hullani, az is lehet, hogy átmeneti és pár hónapon belül magától megszűnik. Emellett természetesen érdemes elmenni kivizsgálásra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!