Hajhullás/kopaszodás elleni sampont és vitaminkészítményt tudnátok ajánlani?
25 éves fiú vagyok, s sajnos elkezdtem kopaszodni, amit szeretnék megállítani. Főleg oldalt lehet észrevenni, elől is látszik egy kicsit a két sarokban, fejtetőn viszont nagyon sok hajam van. Már nem is vágatom le rövidre a hajam, mert akkor nagyon látszana.
Jelenleg Syoss sampont használok, de szeretnék áttérni valami akár jóval drágább, gyógynövényes samponra, ami beindítaná a hajhagymákat, s hasonló hatású vitaminkészítményt is szednék.
Tudom, ha örököltem a kopaszodást, akkor nem sokat lehet tenni, ezt inkább hagyjuk. :-D
Tudnátok ajánlani valami drága sampont és vitaminkészítményt, ami tényleg beválik?
Köszönöm előre is!
Ne hagyjuk, mert ha örökölted, akkor szó szerint csak öntöd a lefolyóba a drága sampont.
El kell menni orvoshoz, hogy ő mit mond. Innen senki nem fogja tudni, hogy miért hullik a hajad vagy hogy mit kell vele csinálni.
Ha öröklött a kopaszodás hosszú távon nem lehet vele mit csinálni.
Ha az egész fejtetőn és/vagy elöl kétoldalt és/vagy hátul forgó tájékon ritkul akkor az öröklött kopaszodás.
Sajnos ha öröklött nem nagyon lehet tenni ellene semmit, max. ha van annyi pénzed hajátültetés. Vagy a max. 3 mili hosszúság.
Ja, még valami, hosszú hajnál talán még szembetűnőbb ha ritkás hajad van.
Én is amióta feltűnt, hogy ritkább azóta rövidebbre vágatom a hajamat mint előtte volt még amikor sűrűbb volt.
Haj erősítésére tudom ajánlani a ricinusolajat drága kencék helyett. Talán valamilyen szinten megelőzhető vele a további kopaszodás.
Patikában lehet kapni kimérve pár száz forintért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!