28 éves, koromnál fiatalabbnak kinéző lány vagyok. Viszont a szemem körül nagyon durva ráncok vannak, főleg nevetéskor feltűnő. Mit tehetnék ellene?
Figyelt kérdés
2016. jún. 17. 14:52
1/7 Sunshinedoll válasza:
Ezek inkább csak mimikai ráncok, nem a korodból adódnak. Ezzel jár, ha valaki mindig jókedvű :) Esetleg nagyon napos időben hordj napszemöveget, hogy ne hunyorogj, a hunyorgás is tovább mélyítheti a ráncokat, illetve a napszemüveg kiszűri az UV sugarakat is, így a napkárosodásból adódó bőröregedést is csökkenti. Ezen kívül használj fényvédőt (olyat, amit biztonságos szem köré kenni). Sajnos nem igazán vannak olyan krémek, amik visszafordítják az öregedést. Egyedül a retinolról vannak tudományos feljegyzések, hogy valamennyire képes visszafordítani az öregedést (nem csak lelassítani), esetleg próbálj ki valami nem túl erős retinolos készítményt, de szem köré csak óvatosan.
2/7 A kérdező kommentje:
Nem vagyok én annyira jókedélyű...de azért időnként mosolygok,nevetek is,ez igaz :). 25 évesen vettem észre először,de akkor még alig voltak ezek a ráncok,és nem is voltak ennyire mélyek. Kenegetem valamilyen szemránckrémmel,de kb.annyit ér,mint halottnak a csók. Ilyen retinolos készítményt tudnál mondani? Amúgy meg 18-20-nak néznek,szóval olyan fura ez. Így hogy fogok kinézni 10 év múlva??
2016. jún. 17. 16:07
4/7 anonim válasza:
Az 5 évesnek is van ránca, ha nevet, az a gáz, ha ellazítod az arcod, és ott marad a ránc.
5/7 A kérdező kommentje:
Nekem 25 éves koromig biztos,hogy nem volt :-) Ha ellazítom az arcom,akkor csak nagyon közelről látszódnak.
2016. jún. 17. 16:23
7/7 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!