Mit tegyek? Intim rész szőrtelenítés pontosabban borotválás.
Figyelt kérdés
Párszor már leborotváltam ott lenn, de úgy voltam vele nyáron ráér a bikini miatt. Viszont ahányszor leborotválom mindig kipattogzik másnapra piros, égő, viszkető, szúró pöttyökbe. Mindig próbálom szálirányba, most teljesen új borotvával, óvatosan és utána be is kennem bőrnyugtatóval meg testápolóval. De minden alkalommal kijönnek és így nem is tudom hetente, mert kisebesedik így meg kell várnom amíg elmúlik és visszanő. Nagyon zavaró, máshol ahol borotválom teljesen normális marad. (hónalj, vádli,comb) Gyantázni semmiképp nem akarom, maradnék a borotvánál. Ja és a szőrtelenítő krém nem szedi le. Mit csináljak és miért lehet ez? Megint kivan pattogzódva.2016. jún. 13. 16:43
1/9 A kérdező kommentje:
14/L
2016. jún. 13. 16:44
2/9 A kérdező kommentje:
Azt is elfelejtettem, hogy használok hozzá borotvahabot.
2016. jún. 13. 16:46
3/9 anonim válasza:
Ha van otthon haj/szőrnyíró akkor azzal csináld. Utána fertőtlenítőt használj mindig. Ha nincs akkor inkább ollóval vágd le a szőrt, ne borotváld. Az irritálja az érzékeny bőrt, és neked olyan van. Sose lesz jobb sima borotvával.
4/9 anonim válasza:
Én szőriránnyal megegyező irányban borotválom ott lent, és nekem úgy bejött.
5/9 anonim válasza:
70%os gyogyszertari alkohollal torold at borotvalas utan, ezzel fertotlenited. Kicsit persze csip... Utana tetran kenoccsel kend be. Ez gyogyszertarban kaphato es megakadalyozza a gyulladast.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Az az alkohol biztos csak egy kicsit csíp? :D van itthon és ha csak egy pattanást fertőtlenítés meghalok:D
2016. jún. 14. 07:42
7/9 anonim válasza:
Jaj te kislany...
A szepsegert meg kell szenvedni.
Nekem ne mondja senki,hogy nem kepes kibirni par percet ,h geppel ledepilalja...
Elotte ferotlenitsd le magad...aztan depilald le a bikinivonaladat. En teljesen leszoktam depilalni...es nagyon piros lesz...de masnapra eltunik...es puha es selymes marad. Borotvaval meg ronda
8/9 anonim válasza:
Szinténzenész. Ugyan így járok mindig. Kenhetem, fertőtleníthetem akármivel, begyullad. Próbáltam epilálni is, olyan géppel ami használható bikinivonalon, de dőlt a vér a szőrtüszőkből, az se volt jó. Most a gyantát fogom kipróbálni, hátha... Én olyan bikinit hordok, ami féligmeddig eltakarja. Még nem találtam ki jobbat :-/
9/9 anonim válasza:
Ilyen esetben a cukorgyanta segít, mert az nyugtatja és fertőtleníti is a bőrt. Az alkoholt nem ajánlanám, szerintem az szárítja, érdessé teszi a bőrt, eléggé csúnyítja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!