Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szőrtelenítés? MIT TEGYEK?

Szőrtelenítés? MIT TEGYEK?

Figyelt kérdés

Szerintetek megéri a kezemet borotválni? Sajnos gyantát nem tudok venni(nem részletezném), pedig állítólag az jobb a kéznek mint a borotva. Szóval rossz ötlet borotválni a kezem? Mert egyszer leborotváltam már, és most úgy 3 hónapja visszanőtt sötétebb árnyalatba, és nekem így nem kényelmes. De azt hallottam ha borotválom akkor később 1 napot nem fogok bírni olyan hamar visszanô.

???

2016. febr. 26. 09:39
 1/7 anonim ***** válasza:
A helyzet az, hogy ha borotválod hamarabb is visszanő és sötétebb is lesz, jó megoldás lehet, ha kozmetikussal hidrogénezteted vagy epilálod, a borotvát nagyon nem ajánlom.
2016. febr. 26. 09:49
 2/7 anonim ***** válasza:

Nagyon nem jó ötlet a borotválás!

1-2 nap múlva már szúr.

Az nagyon kellemetlen, amikor borostás egy lánynak a karja.

Inkább legyen rajta kis pihe szőr, az nem zavaró. De borostás ne legyen.

2016. febr. 26. 09:57
 3/7 anonim ***** válasza:

Borotvát NE! Egyik barátnőm csinálja, valami szörnyű, főleg amikor látszanak a sötét pöttyök a kezén..

Gyantát anyagi okok miatt nem tudsz venni? Mert akkor próbálkozz meg esetleg a cukorgyantával, bár az sok meló, mire kikísérletezed, viszont olcsó.

2016. febr. 26. 10:20
 4/7 anonim ***** válasza:
Én borotválom. Ha elkezded utána mindig kell,de pár perc fürdéskor,simán kibirható
2016. febr. 26. 14:31
 5/7 A kérdező kommentje:
Utolsóhoz szólna a kérdésem: és nem rossz vagy csunya?
2016. febr. 26. 22:27
 6/7 anonim ***** válasza:
Ne borotváld a kezedet. Elég ronda, amikor már borostás lesz. Én az epilátort ajánlom.
2016. febr. 27. 09:23
 7/7 anonim ***** válasza:
Az egyik legjobb, legegyszerűbb és leginkább természetes eljárás a cukros gyantázás. A cukros gyantázás során a szőrt gyökerestől távolítja el, eredménye akár 6-7 hétig tart. A cukros gyantázás eljárás a hagyományos gyantázásnál kisebb fájdalommal jár. A cukros gyantát otthon is el lehet készíteni cukorból és citromból. Próbáld meg ezt a szőrtelenítés eljárást.
2016. febr. 28. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!