Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 13 éves lány vagyok és nagyon...

13 éves lány vagyok és nagyon szőrös a kezem! Tippeket varok!?

Figyelt kérdés
Szóval anyukámnak mondtam már hogy zavar,valamit kéne ellene tenni.De o csak azt mondta hogy hiszen masnak is szoros akik csufolnak azokkal meg nem kell foglalkozni.Sajnos ezt konnyu mondani...!Borotvalni nem engedi mert hogy az butasag lenne.Epilalni,gyantaztatni pedig nem szeretnek mert fajdalmas de anya se szeretne sztm.Az iskolaba mindenki rovid ujjuba van en meg hosszu ujjukba ami eleg ciki de mas megoldas nincs!tudtok tippet adni ez ellen a problema ellen???
2016. jún. 8. 17:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ne félj a gyantázástól. Én férfi létemre legyantáztam a MELLKASOMAT! Pedig erős fekete szőr volt rajta. Kibírtam ;-)

De biztos , hogy olyan vészes a helyzet? Mutass képet, lehet hogy csak veled hitették el hogy nagyon szőrös. Figyu! Ha nem vagy benne a "bandába" akkor piszkálni fognak így is úgy is. Okot keresnek rá...

De ha valódi a probléma, akkor érdemes tenni ellene. Másutt mennyire vagy szőrös? Esetleg hormonális probléma..? (Ezt vérvétel kideríti, ha úgy van)

A borotvát felejtsd el. Nagyon rossz, amikor hozzáérsz valakihez, s lány létedre szúr a karod a visszanövő szőrtől.

Esetleg szőrtelenítő krémet mondanék javaslatnak, de az a bőrt sem kíméli.

2016. jún. 10. 11:40
 12/12 anonim ***** válasza:
Én is 13 vagyok és nekem is szőrös a kezem, de engem nem zavar egyáltalán. Régebben zavart, de már nem, mert mindenki másnak is olyan a keze a környezetemben. Engem inkább az zavar, hogy a lábam olyan, azzal majd csinálok valamit. De a kezedet hagyd békén úgy, ahogy van!!!! Nehogy leborotváld, mert utána sokkal erősebb lesz a szőr. Borostákat meg gondolom nem akarsz a kezedre.. :/ A gyantától egy idő után ráncos lesz a bőröd és eléggé fáj gondolom, az epilátor is fáj, a szőrtelenítő krém meg büdös. Szóval hagyd úgy, ahogy van :)
2016. jún. 15. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!