Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Borotvalas utan mit tudok...

Borotvalas utan mit tudok ezzel csinalni?

Figyelt kérdés
Nagyon eros szorzetem van naponta,nagyon max 2 naponta kell borotvalkoznom mindenhol.Utana pedig tele van foleg a labam piros pottyokkel meg az intim terulet is ami nagyon zavaro es nemis mulik el:(szerintem a gyantazast meg igyse birnam se az epillatort es mar nemtudok mit csinalni
2016. jún. 5. 21:24
 1/3 anonim ***** válasza:
Irritált bőrre nyugtató/sebgyógyító krémet kell kenni és hamar elmúlik. És borotvahabot mindig használj. Ahol nem muszáj ott ne borotválj, pl intim.
2016. jún. 5. 21:56
 2/3 anonim válasza:
Próbáld ki a szőrtelenítő krémet a borotvánál humánusabb (persze ezt karon,lábon intimszőrre ne!) az intimre pedig tudom ajánlani, hogy keress meg egy kozmetikust aki pár hetente leszedi gyantával. De ha mégis borotva használj utána testápolót és amikor el kezd nőni ne vakard!
2016. jún. 6. 12:31
 3/3 anonim ***** válasza:
Én már minden szrt kipróbáltam, amiket fórumokban írogattak a lányok, mire végül rájöttem a megoldásra! Tényleg már szerintem senki semmi újat nem tudna mondani. Pl. luffa szivacs, bőrnyugtató krém, seavaj, teafaolaj, bepanten, betadin, stb, stb, (napokig tudnám sorolni). Semmi nem segített! A bikinivonalam borzasztó ronda szőrbenövéses, pattanásos, meg csupa piros pöttyös volt, aztán valami nőklapja cafe-s fórumon olvastam, hogy valakinek nagyon bejött a Tetran kenőcs. Gyógyszertárban lehet kapni és kimondottam szőrbenövésre, valamint gyulladásra való. Reggel és este is bekenem, előtte 70%os gyógyszertári alkohollal letisztítom és lefertőtlenítem a bőrt, aztán bekenem a krémmel. 1 hét alatt csodákat művelt, már csak egy-két pöttyöm van, de azok sem sokáig :) Nagyon tudom ajánlani mindenkinek!
2016. jún. 6. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!