Elmagyarázná valaki, hogy kell az intim fazonigazítást csinálni? Ffi vagyok, és a barátnőmnek szeretném, lentebb kifejtem, hogy milyet, köszi.
Figyelt kérdés
Először is azt sem tudom, milyen eszközzel csináljátok, borotva+habbal? Vagy géppel? Azt szeretném, ha az összes hajlatban csupasz lenne, és csak fönt maradna egy kis csík, amit viszont trimmelni kéne. És azt vajon hogy? Ollóval? Vagy van erre valami gép? És a fenék bevágásában hogy kell leszedni? Köszi szépen a választ!2015. febr. 23. 22:59
1/2 anonim válasza:
ezt miért te csinálod? ez a kozmetikus dolga, ez a foglalkozása. csak ők gyantázni szokták.
vagy a barátnőd csinálja borotvával, de az messze nem lesz olyan, mint amire számítasz. utána kipirosodik, hamar szúrós lesz, és vissza is nő. én a gyantát javaslom.
2/2 anonim válasza:
Én is a gyantára szavazok!
Amúgy én is fiú vagyok, és pár éve már kozmetikushoz járok intim gyantáztatni, szóval tudom miről beszélek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!