Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Valaki elmagyarázná, hogy ez...

Valaki elmagyarázná, hogy ez most akkor, hogy van?

Figyelt kérdés
Szóval,hogy van pl. egy sampon,amihez van ugyanolyan hajbalzsam is,(pl.Elseve Fibralogy/Elseve Volume collagen/stb.) és ha mondjuk csak a balzsamot veszem meg,akkor az nem éri el magában a kívánt hatást,hanem csak akkor ha a samponnal együtt használom?
2014. febr. 21. 18:04
 1/10 anonim ***** válasza:

Nem kell a parjat megvenni, sot. Kulon vegyel a fejborodhoz es a hajadhoz megfelelot.

Pl ha gorsan zsirosodo vagy korpas a fejborod, akkor olyan sampont vegyel, ami erre valo, de ha emellett a hajvegeid toredeznek, akkor toredezett hajra valo balzsamot valassz. A balzsam csak a haj also vegere megy, a fejbor kozeli 5-10cm-t kihagyva.

2014. febr. 21. 18:15
 2/10 anonim ***** válasza:
Elviekben így van,de szerintem ez csak azért mondják,hogy minél több pénzt szerezzenek, úgy vettem észre,hogy egymagukban is képesek kiváltani a kívánt hatást.
2014. febr. 21. 18:15
 3/10 anonim ***** válasza:
Az egyik a másiktól nem függ. Veszel egy sampobt meg egy hajápolót úgy is jó. Azt meg csak fújni kell.
2014. febr. 21. 18:18
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2014. febr. 21. 18:29
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
A balzsamot el is hagyhatod. Nem ápol a hajon semmit, csak egy vékony, síkos réteggel vonja be, amitől selymesebbnek tűnik. Próbáld ki, hogy szükséged van-e rá egyáltalán. Ha nincs extrémen száraz, fésülhetetlen hajad, teljesen felesleges. Egyébként meg azért nyomatják a gyártók, hogy ugyanolyan balzsam kell a samponhoz, hogy mindkettőből az ő terméküket vegyed.
2014. febr. 21. 18:29
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem, nyugodtan variálhatod a márkát és a termékvonalat is.(persze mindig a hajtípusodnak megfelelően válassz...extra száraz hajra pl nem ajánlott a kénes sampon)
2014. febr. 21. 19:51
 7/10 A kérdező kommentje:
És az káros a hajnak ha egyszerre több fajta sampont használok? Mert most úgy használom,hogy először megmosom egy ilyen gyógysamponnal,ami korpás hajra való,utána pedig megmosom egy másikkal ami száraz,vékony szálú hajra való + utána még egy hajbalzsam.
2014. febr. 21. 20:08
 8/10 anonim ***** válasza:
Én is többfajta sampont használok,nem vettem észre,hogy ártana a hajnak.
2014. febr. 21. 20:28
 9/10 anonim ***** válasza:
A gyógysampon használata nem jó. Először kell egy tisztítóval (bármilyennel) megmosni, és a második mosásnál kell a gyógysamponnal, amit ajánlott pár percig a hajon hagyni.
2014. febr. 22. 08:32
 10/10 A kérdező kommentje:
Akkor megcserélem,és majd akkor másodjára mosom a gyógysamponnal.Csak eddig azért mostam először azzal és utána a rendes samponnal,mert a gyógysamponnak ilyen fura illata van,ami nekem nem tetszik.
2014. febr. 22. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!