Mit tudnék csinálni, hogy ne legyen ennyire csúnya? (Többi lennt)
Figyelt kérdés
A bikinivonalam borotválom és kipattogzik,piros.Nem valami szép látvány bikiniben és én srandra akarok járni nyáron.Nem tud valaki valami jó megoldást erre?Köszönöm előre is a válaszokat .!2012. jún. 19. 12:34
2/8 A kérdező kommentje:
Használok.És utánna krémmel is bekenem.
2012. jún. 19. 12:37
3/8 anonim válasza:
Én is így vagyok. Nekem a gyantázás bevált.
4/8 A kérdező kommentje:
Otthon ilyen meleggyantával,vagy veet hideggyantával,vagy kozmetikus?
2012. jún. 19. 12:51
5/8 anonim válasza:
Én is sok mindent kiprótáltam, nekem a hintőpor és a nivea krém vált be.
Borotválkozás után, mikor megtörölköztem hintőport tesek a bikinivonalra, majd később (lefekvés előtt) vékonyan bekenem a sima tégelyes niveaval.
És egyáltalán nem szokott kipattogni.
6/8 anonim válasza:
olyankor vegyél francia bugyit, mert a sima pont ott dörzsöli
7/8 anonim válasza:
Inkább kozmetikussal gyantáztass. Én legalábbis magamnak "nem vagyok kézről" nem is látom rendesen és nem tudom olyan erővel lehúzni. Amikor saját magam próbálkoztam csupa véraláfutás lett a bőröm. :( A kozmetikusnak meg pik-pakk megy.
8/8 anonim válasza:
Én úgy szoktam, hogy mielőtt megyek strandra, akkor előtte este leborotválom és estére nem veszek fel bugyit, hogy szellőzzön a bőröm és olyankor általában nem is szokott kipattogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!