Mi a neve annak a hajviseletnek, mikor vékony, fonott tincsekre van szedve az egész? Kép lent.
Figyelt kérdés
Erre gondolok, amikor így lelóg az összes tincs, mint ha raszta lenne:
Nem pedig erre, amikor így rátapad az ember fejére, vagy nem is tudom, hogy mondjam:
Ötlet?
2016. jún. 2. 13:57
1/3 A kérdező kommentje:
Ezen talán jobban látszik.
Még egy kérdés: fodrásszal tudok ilyet csináltatni? Lehet hogy hülye kérdés, de sosem voltam fodrásznál. :D
2016. jún. 2. 14:02
2/3 anonim válasza:
Szerintem ezt afrofonásnak hívják és amit te mondasz, hogy lelóg és nem tapad a fejre az azért van mert nem parketta fonással csinálják. Fodrász simán megcsinálja, ha elmagyarázod neki, vagy megmutatod a képet, az a biztos.
3/3 Sunshinedoll válasza:
A második Crownrow az első pedig box braids és mind a kettő afro hajra való viselet, kifejezetten visszataszító ezt a két, amúgy fekete nőkön, férfiakon szép hajviseletet két ilyen ronda fehér pasin látni. Fúj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!