Melyiket vegyem meg?

Figyelt kérdés

[link]

max ennél drágábbat nem szeretnék venni. viszont a braun a 3. helyen áll most, de ez márkásabb mint az olcsó 5ezer forintos. (1. epilátor lenne)

ha csak epilátort használok egyre kevesebb szőr fog majd visszanőni? vagy ez hülyeség?

2016. jún. 1. 08:51
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem Braun Silk Epil volt 15 évig. Amikor már túl réginek találtam, újra azt vettem csak újabb változatot. Teljesen meg vagyok vele elégedve.

Nekem ritkább lett valamivel egy-két helyen. De persze nem tűnt el teljesen és olyan nagyon sokkal nem is kevesebb. A lábszáramon egy csíkban alig van. De máshol azért nő továbbra is.

2016. jún. 1. 09:18
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem Braun van,már vagy 10 éve és semmi baja.
2016. jún. 1. 11:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Csak Braunt érdemes venni, abból viszont jó az olcsóbb fajta is.
2016. jún. 1. 13:35
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem egy epillatoron nem kell sporolni a braun meg a philips es hasonlo ismert bevalkt markak igazan jo termekeket gyartanak. En philips satinelle sensitive-t hasznalok es 17 eve megvan azota tokeletesen mukodik (az arukereso oldalairol ugy szoktam rendelni (h ha van a media marktban v mashol) h eloben kiprobalom h tenyleg olyan amilyennek amiknek a leirasok es a kepek mutatjak h ne csalodjak miutan kiszallitjak es biztosan azt vegyem meg amit meg akarok)
2016. jún. 28. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!