Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy vegyem rá anyát hogy...

Hogy vegyem rá anyát hogy engedjen szőrteleníteni?

Figyelt kérdés
12 éves lány vagyok és sajnos erős,fekete és sok a szőrőm. Anya nem engedi hogy borotváljam. Zavar az iskolában is. Ráadásul még van egy kis szőr a hasamon is nemcsak a lábamon és a hónaljamon. Hiába mondom anyának hogy ez így csúnya de azt mondja hogy mégfiatal vagyok hozzá. Teljesen elvagyok keseredve.

2016. ápr. 15. 16:52
 1/6 anonim ***** válasza:
85%

Vegyél egy borotvát,és borotváld le.

Visszaragasztani nem tudja.:)

2016. ápr. 15. 16:57
 2/6 anonim ***** válasza:
70%
Csináld akkor amikor nincs otthon. A te tested, ez nevetséges. Az anyukámat sosem érdekelte.
2016. ápr. 15. 17:09
 3/6 anonim ***** válasza:
A szőröddel azt teszel amit akarsz, nem az anyád dolga. Borotva párszáz ft, bárki megveheti.
2016. ápr. 15. 18:58
 4/6 anonim ***** válasza:
Anya nekem ennyi idősen engedte meg, mert hozzád hasonlóan eléggé szőrös vagyok. De a borotvát nem engedte, mert nem nőies dolog,amiben igaza is van, mellesleg utána bökős is lesz meg hamar visszanő. Először kozmetikushoz mentem gyantáztatni a hónaljam és a térdemig a lábam. Már egy ideje a lábam epilálom, a hónaljamat továbbra is gyantáztatom. Sokkal tartósabb mindkettő, mint a borotva, és bár lehet hogy kicsit fáj,nekem megéri, és amúgy is hamar hozzá lehet szokni. Szerintem ezek egyikére próbáld rábeszélni. Egyébként eleinte nekem sem engedte, de aztán mikor mondtam, hogy cikiznek miatta (így is volt) kicsit megenyhült. Sok sikert neked!
2016. ápr. 15. 22:12
 5/6 anonim ***** válasza:
Jó dolog a borotva, de erős és fekete szőrnél csak tűzoltásra jó. Inkább menj el kozmetikushoz, aki legyantáz, idősebb korodban örülni fogsz, hogy már hozzászoktál, a szőr is gyengült és ritkult, tartósabb az eredmény.
2016. ápr. 16. 09:37
 6/6 anonim válasza:

Ehh, figyelj ugyanez volt nálam is :D

13 éves vagyok, egy évvel ezelőtt kezdtem el szőrteleníteni. Nagyon dús vastagszálú barna hajam van, anyukámtól örököltem, emiatt pedig a szőröm sem valami kis pihe :D nekem már muszáj volt elkezdeni, ígyhát megkértem anyát hogy mutassa meg, ímmel-ámmal de segített. Szerinte fiatal vagyok, de nem érdekel, szőrös vagyok és kész. Pont.

2016. jún. 7. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!