Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Napallergia? Mit tegyek?

Napallergia? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tavaly.kezdodott , 22 éves fiú vagyok. Tavaly az ujjaimon ilyen kis hólyagok jöttek ki , néha viszketést voros volt. MJd így nyár után elmúlt.nem is foglalkoztam.vele kulonosebben. Viszont mostajus elejen újra előjött , de már a kezfejemen is. Undorító volt , elmentem borgyogyaszhoz írt fel vmi krémet. A gyógyszertárban kevertek. Bementem vele ,2 nap és el is múlt. Rettentően boldog voltam , mondom végre itt a nyár buli ezerrel :) viszont 1 hét eltelt es ujra kezdtek jönni ezek a ragyàk. Már. Lábamon is a kezemen is :( undorító. Arra jutottam hogy nap allergia. Kint dolgozok a szabadba így elkerülhetetlen hogy nap érjen :( valószínű hogy ez. De 20 éves koromig semmi nem volt. Tok kreol bőröm van. Kenem ezzel a krémmel ami jó rá , de újra és újra kijon. Utana olvasgattam és nincs rá gyógyszer :( csak hogy kerüljük a napot stb... de így hogy? Még imádom a nyarat ezt várom egész évben , teljesen le vagyok törve. Ocsmany ahogy kinéz. Nem is merek holnap meloznienni , még emberek közé se. Ez 1 remalom , sose leszek már a régi? Konyorgom vki segítsen hogy mit kéne tennem.
2016. máj. 31. 22:20
 1/3 Eszter76 ***** válasza:
Brutál magas faktorú naptej nekem segít. (50+ -os, elvileg kisbabáknak való). Terhesség alatt egyszer kellett csak bőrgyógyász által felírható 100-as az arcomra, de ez a veszély téged nem fenyeget. :-) Amúgy nem árt takarni annyit, amennyit lehet... vékony, lenge ruhadarabokkal, sapkával, arcot mindig kenve.
2016. máj. 31. 23:18
 2/3 anonim ***** válasza:
Ez ellen sajnos csak a krém nyújt valamennyi védelmet.Ilyen a bőröd nem lehet mit tenni,ha kialakult.
2016. jún. 1. 11:52
 3/3 anonim válasza:

Nekem is hasonló a problémám. Nálam a naptej segít csak, 10 és 15 óra között muszáj kenni, bármilyen macerás. Ilyenkor csak kevés jön elő, ha bekenem magam. de anélkül katasztrófa nálam is.

Nem muszáj erős faktor számú, egy 10-es elég. A Rossmann, DM vagy Lidl saját márkás termékei a legolcsóbbak és jók.

Nyár második felében, ha folyamatosan véded magad, már nem lesz gond, max. 1-2 db jön ki.

2016. jún. 15. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!