S. O. S. Mik ezek a kiütések?
A hasamon, a köldököm körül piros foltok jelentek meg napozás után 1-2 órára rá. Nem hólyagosodott fel, nem viszketett és nem égett.. 11kor mentem ki napozni és kókuszolajjal kentem be magam. Ez volt szombaton. Mikor megjelentek a piros pöttyök, foltok utána rá 2 órára el is múltak a hűs szobában. Majd ma észrevettem, hogy újra előjöttek, mert nagyon izzadtam, vagyis látszik a nyomuk. Nagyon keveset iszok mostanában és a napon nagyon izzadtam mikor megjelentek ezek a pöttyök. Azóta amúgy nem napoztam. Napon is max 1 percet ha voltam..
Szerintetek mi lehet? Melegkiütés? Izzadságkiütés?
Melegkiütés.Nekem is szokott lenni.
De én azt javaslom,hogy olajos dolgot ne kenj magadra(főleg napozásnál ne)mert nem hagyja lélegezni a bőrt és jobban kipattogsz.
Inkább használj valamilyen naptejet:)
Ha természetes összetevőket akarsz használni,akkor az Alverde termékcsoportból válassz naptejet(DM-ben kapható)
Ez teljesen vegán készítmény és nem tartalmaz ilyen káros anyagokat + ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származnak az összetevői.Én is ezt használom mert muszáj valamivel védeni a bőröd mivel rettenetesen káros a nap sugárzása(ami még a nagyszüleink idejében nem így volt).
Egyébként változó,hogy mikor múlik el.Attól függ,hogy milyen meleg van de egy napnál tovább még nem tartott soha:)
Előző voltam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!