Mit ajánlotok pattanások ellen?
Nekem egész gimiben volt és most is van még már nem annyira durva mint akkor, de még mindig van. Most jutottam el arra a szinte, hogy igazából nem zavaró, vannak, de nem durvák az is lehet, hogy belül helyreállt viszonylag valami, de az utóbbi időben ezeket csináltam:
Külsőleg: Kén-es szappan, valamire paszta Dermofil vagy ilyesmi neve van :D és ha vannak sebek lefekvéskor neogranormonnal bekentem meg néha a tisztítós valamivel letisztítottam az arcomat. A szappant heti 3-4szer, a pasztát heti 2-szer, de csak ahol látszódik, hogy gyulladt oda rakom egy 30 percre majd lemosom.
Az étrendre jobban oda figyelek, régebben elő elő fordult a pattogatott kukorica is,de már teljesen leszoktam az ilyen nasikról, régebben se vittem túlzásba, de most már zéró :D A cukros dolgokat is kerülöm, pl kólát maximum havonta egy pohárral, ha nem szeretnék bunkó lenni és elutasítani, de ha tehetem el sem fogadom. Illetve, amikor tehetem eszek egy sárgarépát napi szinte (A vitamin) és mivel itt a szép idő szoktam napozni is kint :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!