Már több, mint egy éve küzdök velük. Voltam bőrgyógyásznál, több 10 ezer forintra írt fel kenőcsöket, vettem DM-be több félét, egyik sem használt. Az afrikai feket szappant hasznáoom egy hete, az sem.
nekem ilyen pattanásleszárító ivesrocher krémem van. rá kell tenni a pattira, majd lemosni egy kis idő múlva, ezt többször is megismételni.
s szépen eltűnteti a megérett pattanást. én éjjelre szoktam feltenni, reggel mosom le
de kevés pattanásom van, nem az egész arcomon, csak néha egy-egy.
2016. máj. 29. 19:30
2/11 anonim válasza:
Én is pattanásos voltam és a gatyám rá ment a semmire,mert semmi nem használt,de nehezen találtam valamit.A Zinerytet ajánlom,nekem 2 hét után érezhető volt a változás.De vigyázz,vannak mellékhatásai,én pl. 2-3 hétig folyamatosan viszkedtem tőle de egy idő után elmúlt és még mindig kenem.
2016. máj. 29. 19:34
3/11 A kérdező kommentje:
Zinerytet használtam, picit segített, aztán az acom megszokta és nem ér semmit.
2016. máj. 29. 19:37
4/11 anonim válasza:
Akkor még a Dove szappant próbáld meg,nekem az is segített kicsit.
2016. máj. 29. 19:39
5/11 anonim válasza:
Ezek mind felületi kezelést nyújtanak ideig-óráig.Egészséges életmód,rendszeres sport,megfelelő táplálék,sok sz.e.x.Ennyi a titok.
2016. máj. 29. 19:45
6/11 anonim válasza:
Szia! Ajánlom neked a krémmánia, és a szépségreceptek blogot, illetve a Paula's Choice márkát. A blogokon tudományos cikkek találhatóak, nem marketinges humbug. Ezenkívül vény nélkül kapható kezelés a Benzol Peroxid. Fontos, hogy próbálj relaxálni, sportolni, mert a stressztől is lehetsz pattis!
Remélem tudtam segíteni. :)
2016. máj. 29. 19:54
7/11 anonim válasza:
én is rengeteget szenvedtem a bőrömmel, nagyon sok dolgot kipróbáltam, ideig óráig használtak csak.
pár hónapja viszont nem használok rá semmit!
arctisztító kendővel lemosom a sminket, tusfürdővel megmosom az arcom, ez mindig más, épp milyet veszek. ha fürés után száraznak érzem az arcom akkor nagyon-nagyon vékonyan a szárazabb részeket bekenem hidratálóval és ennyi.
sokkal szebb most a bőröm, mint amikor használtam bőrradírt, meg ilyen olyan krémet, arctisztító alkoholos lötyiket.
próbáld ki pár hónapig hogy nem kened. hátha neked is ez válik be:)
2016. máj. 29. 22:06
8/11 anonim válasza:
ja és hozzáteszem, hogy nem eszem chipszeket, csokit mértékkel, nem eszem gyorskaját
2016. máj. 29. 22:07
9/11 anonim válasza:
Szia!Az afrikai szappan nem fog egyből hatni, szerintem használd még, mert nekem is az volt, hogy 2 hétig használtam a szappanom(A Mannának a fekete szappanját), de nem ért semmit, így mást próbàlgattam ki.Kb fél év múlva újra elővettem a szappant, és 1 hónapig kellett használni, hogy érjen valamit.
2016. máj. 30. 13:19
10/11 anonim válasza:
Antibiotikumot nem ajánlottak még? Akár szájon át, akár esetleg külsőleges antibiotikumot? Mert lehet valamilyen bőrfertőzés is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!