Mit ajánlanátok pattanások ellen?
1 hét múlva lesz a ballagási fotózás. Nem annyira pattanásos és mitesszeres a bőröm, csak egy kicsit az.
Tudnátok ajánlani valami házi módszert, ami hatásos és eltünteti a pattanásokat és mitesszereket?
Rosszindulatú válaszokat nem kérek, tudom hogy ilyen idősen normális ha pattanásos a bőröm.
Bármilyen házi módszert, tanácsot szívesen várok. :)
14/L
Nekem a Baleának vált be a pattanás elleni gélje, egyik napról a másikra leszárítja a pattanásokat, azt hiszem 600 ft körül vettem, nagyon pici kiszerelés, de meglepően sokáig elég!
Emellett sheavajjal és ricinusolajjal is szoktam kenegetni a pattanásaimat, mindegyik jó rá. Ezek sem drágák, főleg, ha kis kiszerelést veszel, én bioboltban szoktam venni, nem tudom hol lehet még beszerezni. És ami szintén egy elég biztos módszer (számomra) a Neogranormon. De talán sürgős megoldásnak Baleás gél lenne a legjobb, a DM-ben tudod megvenni.
Javaslom, hogy a pattanások ellenére is használj hidratálókrémet. Én egy mattító hatású krémet használok, muszáj, mert amellett, hogy pattanásosodom rendesen, a bőröm elég száraz.
Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!