Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Az epilátor tényleg hasznos?...

Szeretnem16 kérdése:

Az epilátor tényleg hasznos? 16/L [Szombathely]

Figyelt kérdés

Olyan írjon aki azt is, meg esetleg mást is kipróbált.

Pár kérdésem van :

Az epilátort bármely testrészen lehet használni?

Pl kéz,láb,has,...őő..arc...stb..??

Ezt azért kérdezem hogy egy testrészen se ártalmas-e?!

Kb ami nem is olcsó,de nem is drága és már mondjuk nem hamar megy tönkre, na szóval nem a leg "gagyibb" úgymond kb mennyi árban van?

Kb mennyi időn belül nő vissza szőr?

És az igaz hogy ha egyre többet használjuk az epilátort akkor annál sűrűbben és gyorsabban nől vissza?

Ha esetleg félünk tőle mint például én mármint a fájdalomtól be lehet előtte krémezni magunkat valami testápoló félével és aztán használni? [Egyszerre?] Vagy csak szárazon szóval krém nélkül ajánlatos használni?

Szerintetek mi a legjobb szőrtelenítő? A gyantától jobban félek egy fokkal inkább ezt vállalom be, de ha a gyantán kívül és tudnátok hasznos, esetleg kevésbé fájdalommentes szőrtelenítőket ajánlani szívesen fogadom. Illetve ha tudtok pár érdemes tanácsot adni előtte az is jó lenne.

Nagyon fájdalmas? [Kéz/hónalj,láb?]

Nekem nem volt még, hallottam hogy az első használatnál volt valakinél hogy a könnyeivel küszködött de meglehet szokni...

Tudom hogy Google a jó barátom, én ennek átunna is néztem de inkább biztosra megyek hogy felteszem ezeket a kérdéseket. Ezzel nem szeretnék senkivel veszekedni, és rosszban lenni! Tényleg kérlek válaszoljatok ezekre a kérdésekre fontos lenne!

2016. máj. 14. 21:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
tényleg nem kötekedésből, de azt hogy szombathely minek írtad bele?:D
2016. máj. 15. 20:43
 12/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm Szépen a további válaszotokat.:)

Az a helyzet hogy én az Epilátor mellett maradnék, de mivel bejelentett anya a fodrászhoz, meg a körmeimet is megcsináltassuk, épp a szalon mellett van a szőrtelenítő "részleg" is... és valószínű így már végül gyanta lesz...bevallom félek de már kezdek bele törődni és már nem annyira mint mikor feltettem ezt a kérdést.

Valaki megkérdezte hogy miért írtam ki hogy Szombathelyi vagyok.

Nos azért írtam ki, hogy ha esetleg valaki árat ajánl, akkor úgy ajánlja hogy kb itt is annyiba kerül, mert hallottam hogy pl, Szombathelyen drágább az XY nevű termék mint Budapesten... szóval ezért. :))

2016. máj. 24. 19:28
 13/13 A kérdező kommentje:

Már legalább 1 hete akartam írni, de aztán...hát...őszintén lusta voltam ><" dee..megakartam mindenkitől köszönni mindent hogy segítettetek a kommentjeitekkel, sikeresen túléltem a gyantát!! Egy fiatal lány csinálta kb 17-21 év körüli lehet, és megnyugtatott meg beszélgettünk is és így elvonta a figyelmem, és szinte egyáltalán nem fájt az egész.

Először féltem, és össze húztam magam, kapaszkodtam a székemben, de utána már lazán kibírtam. Valószínű még a nyáron legalább 1x menni fogok augusztus fele...de lehet hogy már jövő hónapban. Jól döntöttem szerintem hogy ide mentem.:) Köszi mindenkinek.:*

2016. jún. 19. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!