Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ti hány évesen mentetek...

Ti hány évesen mentetek elöször kozmetikushoz intim gyantát csináltatni?

Figyelt kérdés

2016. máj. 14. 14:55
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem járok kozmetikushoz, régebben először krémmel csináltam ott lent, de mivel megtudtam, hogy egészségtelen, és nagyon szúrt is, ezért mára csak epilátort használok.
2016. máj. 14. 15:35
 2/6 anonim ***** válasza:
12 évesen.
2016. máj. 14. 16:40
 3/6 A kérdező kommentje:
És nem volt kínos olyan fiatalon?
2016. máj. 17. 15:53
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem ciki, a gyantázás csak jót tesz, mert meggyengülnek a szőrszálak.

Az én kozmetikusom is fiatal,biztos megtalalod vele a közös hangot. Ügyes és tapasztalt, gyorsan megcsinálja.

Ráadásul cukorpasztával dolgozik amit nem sokan tudnak használni, pedig azzal a legfájdalommentesebb.

+3630/841-5467

2016. máj. 25. 13:28
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi! A baj az hogy én alapból szégyenlős vagyok még a családom előtt is szóval nem tudom hogy képes lennék-e levetkőzni (mégha félig is) egy idegen előtt
2016. máj. 25. 19:06
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, sokan szégyenlősek... de egy szakember biztosan naponta találkozik ezzel, tudják kezelni :)
2016. máj. 26. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!