Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek menjek kozmetikush...

Szerintetek menjek kozmetikushoz sminket csináltatni?

Figyelt kérdés
műszempillát szeretnék feltetetni a szalavatóra/tablókép készítésre, de ne mtudom hogy beválalljam-e?? állítólag gyönyörű szép kék szemem van és nemtudom hogy illene-e hozzá. a másik kérdés hogy menjek-e külön kozmetikushoz aznap sminket csináltatni,mert csak egy egyszerű cicás szemkihúzást szeretnék egy kis barna szemhéjpúderrel. És én ilyet kb minden nap hordok,szinte profi sminkes vagyok itthon :) de mégis szeretnék menni kozmetikushoz mert az alapozás/púderezés olyan tökéletesen nem megy,meg ugye a szememet is jobban megtudja ő csinálni. Szerintetek??
2011. nov. 26. 21:57
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem menj el. Egyszer van ilyen alkalom, és nem is kerül sokba. És ha magamból indulok ki, itthonra (unalomból) gyönyörűen meg tudom csinálni magamnak a hajamat, sminkemet, de ha megyek valahova, és oda szeretném kicsípni magamat, persze akkor nem megy.. és jön az idegeskedés, kapkodás. Lényeg a lényeg: menj el, ő jobban meg tudja csinálni, mint te, hiszen "kívülről" látja az arcodat, precízebben tud dolgozni.
2011. nov. 26. 22:33
 2/6 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a választ,valahogy én is igy érzem de szerettem volna titeket is megkérdezni.

és mit gondolsz/gondoltok a műszempilláról?? szerintetek szép lennék vele?? mert igy (suli stb.)biztos vagyok benne hogy jó lenne ,de képen nem lesz egy kicsit durva??

és szerintetek nem rontja majd el a kozmetikus?? mert a barátnömmel megyek de neki amikor volt ugy emlékszem nem nézett ki valami jól .(bár lehet rosszul emlékszek) neki azthiszem ugy volt hoyg midnenhova egyméretűt tett , és igy oylan seprű hatása volt vagy nem is tudom mihez hasonlítani. megtudja ő ugy csinálni hoyg a szemzugba rövidebb és így nő a hossza kifelé??

2011. nov. 26. 22:55
 3/6 A kérdező kommentje:
jah és kb mennyibe kerül a szempillafelrakás és smink?? én ugy tudom 1500 , 2000
2011. nov. 26. 22:55
 4/6 anonim ***** válasza:
Igen, meg tudja csinálni "növekvőre" a szempillát, csak említsd neki. :) Egyébként az ár kozmetikustól függ. De egy 1500. biztos lesz. (első)
2011. nov. 27. 08:50
 5/6 anonim ***** válasza:
Vagy olyat is lehet, hogy csak egy-egy tincset tetetsz a külső szemsarkodba. Szerintem úgy is szép, és nem lesz annyira mű hatása. (első) :)
2011. nov. 27. 08:51
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a választ,akkor megbeszélem igy vele. :)
2011. nov. 27. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!