Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Mikor mentetek elsőnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mikor mentetek elsőnek kozmetikushoz, intim gyantát csináltatni?

Figyelt kérdés
+ hány évesen?
2012. márc. 17. 11:05
 1/6 anonim ***** válasza:

sose

22/L

2012. márc. 17. 11:06
 2/6 anonim ***** válasza:
soha, a szőrtelenítést elintézem magamnak :) 17L
2012. márc. 17. 11:10
 3/6 anonim ***** válasza:

Én se sose. :D

22/L

2012. márc. 17. 11:42
 4/6 anonim ***** válasza:
Még sajnos soha:/ Pedig elmennék, csak nem tudom a részleteket. 19/L
2012. márc. 17. 11:58
 5/6 anonim ***** válasza:
17 évesen. Sokkal jobban megéri mint otthon borotválgatni. Az ember mindig jobban belehúz picit és egyre több és több szőr nő ki, mire 30 évesen úgy fog kinézni mint egy majom! :D Szóval míg nem annyira erős a szőr a borotválás után addig kell elmenni mert utána kínszenvedés lesz. Az első nagyon fájt most már egyre kevésbé. Én mindig menszesz után megyek, így két hétig szép, mensi alatt meg úgyse nézi senki. (amúgy se, mivel nincs barátom és szűz vagyok xD)Felénk 1500-2000 körül mozognak az árak bár én vidéki vagyok. Sokan túldramatizálják az ezzel járó fájdalmat...
2012. márc. 17. 12:35
 6/6 anonim válasza:

Szia!

Én kozmetikus vagyok, nagyon tudom neked ajánlani, akár még gyengítheti is a szőrt! Cukorpasztával talán még nem is annyira fájdalmas! Próbáld ki, a kozmetikus nem fogja kérdezni az életkorodat, ha csak nem kirívóan fiatal vagy :)

2012. márc. 18. 01:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!