Akinek nagyon pattanásos volt az arcbőre és semmi nem használt, voltatok allergia vizsgálaton?
Figyelt kérdés
És mi derült ki?Én már 20éves elmultam és semmi nem használt az arcomra,évek ota patis vagyok.
Ajánlották hogy menjek allergiavizsgálatra?Szerintetek lehet hogy allergiás vagyok valamire az üt igy ki?A hormonjaim jok.Járt valaki igy?
Köszi
2010. ápr. 8. 16:20
12/12 anonim válasza:
Én gluténmentes diétát tartottam 5 hétig,és olyan szép lett az arcbőröm mint állat.Aztán kiderült hogy mégsem vagyok lisztérzékeny.2 hete nem diétázok és megint csupa ragya lett az arcom........Bőrgyógyász,kozmetikus,háziorvos semmit sem tudnak,nem tudják mi van az arcomon.Tiszta vicc!Bohócok mind!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!