2 hete hoztam haza egy kiscicát és elvileg allergiás vagyok rájuk, allergia vizsgálaton mondták. Hosszútávon lehet valami bajom tőle? Nem nagyon trüszkölök, csak kiütések jelentek meg rajtam!
szerintem ez oylasmi mint a por allergia. az ellen nem lehet semmit tenni.
egyik ismerősöm vadászgörényekre allergiás, és ő görényekt ment. néha prüszköl de egyébként semmi baja. kiskora óta allergiás rájuk és most 28 éves. 7 éve menti őket.
14:39-es vagyok.
ha tapasztalsz további tüneteket vagy a kiütések viszkednek menj el dokihoz és majd meglátod hogy hogy viseled a macska jelenlétét.
Én is allergiás vagyok rájuk, pedig van három. Ez hülyén fog hangzani,de én valahogy hozzászoktam.
Segíthet, ha nem egy szobában alszol velük, illetve ha valaki a csalódból jó alaposan átfésüli a macskát minden héten.
Próbálkozni lehet, de felelőtlenség.
Könnyen súlyosbodhat, asztma is kialakulhat. Nem hinném, hogy hiányzik neked.
A "csak" kiütéseket majd vakarod, kisebesedik, elfertőződik, vagy "csak" heg marad a helyén.
Fogadj örökbe olyan állatot, amire nem vagy allergiás.
Megjegyzem: a porallergia ellen nem nagyon van mit tenni. A macska jelenléte viszont választható.
(Meg vannak remek allergia elleni gyógyszerek is, amik "csak" a májadat teszik tönre meg hangyányit hízlalnak is, olyan 10 kiló körül.)
Én is hallottam olyanról, hogy valaki immunissá vált, de sajnos olyat is, ahol asztmába torkollott.
Bár ő prüszkölt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!