Hajfesték eltávolítás és szőkítés?
A hajam gyárilag szőke de feketére volt befestve év elején.
Erre vettem olyan festéket amire azt írták befogja a feketét de nem sikerült, csak a hajtövem lett piros meg napfényben 1-2 szál vöröses.
Mit sem sejtve elkezdtem használni a Bánfi hajszeszt ami kimarta a festék egy részét így gesztenyebarna féle a hajam de mivel kezd lenőni így a hajtövemen már látszik a szőke rész de teljesen szőke szeretnék lenni.
Most nyakamba véve a várost meg a netet vettem:
Kallos Hajfesték eltávolító folyadékot
Kallos 6%os Oxyt
Kallos szőkítőport
És egy Joanna Blond Naturia Intenzív szőkítőt
Kérdés, ezekből melyiket hogyan használjam fel hogy látványosan szőkés árnyalat vagy legalábbis világos árnyalat legyen. Tudom nem leszek 1 alkalommal platinaszőke de bármi jobb lenne ami nem sötét :D Az se baj ha csibesárga lesz az eredmény :D
Szia!
Menj el inkább fodrászhoz,mert ezzel csak leégeted (szó szerint mondom) a fejed,és a hajad ha otthon csinálod magadnak.
A festék eltávolító arra való, hogy hajfestés után a kontúron maradó festékfoltokat leszedje - tehát nem hajra való, úgyhogy felejtős. A Joannát sem használnám.
Amit tenni kell: leszedni a festéket. Radírozd le a hajad, utána mehet rá a szőkítő gyenge oxival. A hatóidő letelte után mehet rá még egyszer, mert tutira nem lesz elég egy alkalom. Ezt csak gyenge oxidálóval teheted meg! Amikor elérted a kellő szőkítési alapot, mehet rá a szőke színező.
Utolsó tudnál javasolni ilyet?
Vettem már olyan festéket amire ráírták h a feketét befogja azt max 2 hajszálon látszott
Amit tapasztalok:
Feketéből jelenleg kb ilyen: [link]
Néhol narancssárgás néhol szőkés a hajtövem jelenleg platinaszőke és szinte ombrésan megy át narancssárgába ami elsötétedik majdhogynem barnásba
Állapota:
Fésüléskor nem hullott ki egy szál sem a vége nem törött meg és nem azt mondom hogy pihepuha a hajam de nem száraz kicsit sem.
Fényessége is megmaradt és kicsit sincs seprű hatása :)
Azt hiszem szerencsém van, mondjuk a hajam vékony szálú de szerencsémre a legtöbb erős igénybe vétel után 1-2 nap alatt regenerálódik is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!