Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen ILCSI termékeket...

Milyen ILCSI termékeket ajánlotok nagyon pattanásos arcra?

Figyelt kérdés

Igen,már kérdeztem egyszer az ilcsiröl:)

25éve vagyok (szoval nem pubertáskori)évek ota sok pattanás van az arcomon.Használni kezdtem az ilcsi termékeket,nektek melyik vált be tutira?A fekete szappant azt használom!

Köszi

2010. ápr. 8. 14:04
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekem egyedül ami használ, mai napig, heti két alkalom arcradir, és reggel este Dave szappannal tisztitom, és utána baba testápoló. Semmi mást nem használok már hónapok óta. Én 23 éves vagyok, és az arcom mindig is arról volt hires, hogy a pattanások el leptek mint a morzsát a hangyák. De mivel ezt rendszeresen használom, mindig ugyan úgy, és ugyan azt, nekem nagyon be vállt. És szép tiszta, és az önbizalmat is növeli. Plussz még a rendszeres szeretkezés (ha van rá mód) az is sokat segit. Remélem segitettem :)
2010. ápr. 8. 14:26
 2/9 anonim ***** válasza:
Igazából erre a kozmetikusod adhatja meg a választ és ő adja a terméket is rá.Nem mindegy milyen állapotban van a bőröd.
2010. ápr. 8. 14:33
 3/9 anonim válasza:
Én az ILCSI termékek közül a korrektort használtam,bár azt kifejezetten a piros gyulladt pattanásra használtam vagy kozmetikus (tisztítás) után...bár nekem is nagyon pattanásos volt az arcbőröm és én most sószappant használok és semmi mást,de nagyon szépen helyrehozza az arcomat és a faggyútermelést is helyreállítja...
2010. ápr. 8. 15:43
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2010. ápr. 8. 15:58
 5/9 A kérdező kommentje:
Nektek mennyi idö kellett ahoz hogy az ilcsi termékek hassanak?Köszi
2010. ápr. 8. 17:07
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha nagyon pattanásos vagy, akkor a kénes termékcsalád. Használj kámforos szappant (igaz, h nem ezt ajánlja bőrtípus szerint, de nagyon jó), mert keringésfokozó. Aztán kénes tonik, majd kénes gél és kénes krém. Nagyon nagyon hatásosak. Nem 1 hét alatt fog hatni, de később meghálálja a bőröd.
2010. szept. 16. 10:34
 7/9 anonim válasza:
én a kénes krémet használom kb.1 hete,de elég sok kis pattanásom lett,me 2-3 iszonyú nagy,ami eléggé fáj is...ez normális? lesz majd jobb is?
2011. ápr. 24. 15:54
 8/9 anonim ***** válasza:
a mélyen ülő pattanásokat a felszínre hozza, megújítja a bőrt...ezt ki kell várni és aztán helyrejön.
2011. ápr. 27. 09:05
 9/9 anonim válasza:
köszönöm szépen...én is arra gondoltam,hogy előbb még jól kipattogok,aztán talán szép is lesz egyszer a bőröm...köszi szépen...azt tudod,hogy kb.mennyi idő,amíg még várható,hogy lesznek pattanásaim?
2011. ápr. 27. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!