Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » ILCSI termékeket használok a...

ILCSI termékeket használok a pattanásos arcomra, bevált nektek? Szolizni lehet?

Figyelt kérdés

Nagyon pattanásos az arcom hosszu évek ota.25éves vagyok.Már sokmindent kiprobáltam,a hormonjaim jok.Már több mintt egy honapja járok kozmetikushoz,itthon használom az Ilcsi fekete szappant,az esemény elötti pakolást és a kénes krémet.Nektek hogy vált be ez a termék?Szoláriumozni lehet?(elfelejtettem megkérdezni a kozmetikusomat)

köszi szépen!

2010. ápr. 7. 17:36
 1/8 anonim ***** válasza:
szia! Mértékkel szolizhatsz.Nagyon jók az Ilcsi termékek,én még a csipkebogyó habkrémet tudom Neked ajánlani. Egy kozmetikus :)
2010. ápr. 7. 22:03
 2/8 anonim ***** válasza:
de mivel nem látom a bőrödet,a szolit csak akkor ajánlom,ha nem tul fehér és érzékeny,nincs rajta sok anyajegy és nem gyulladt,gennyesek a pattik. Mert utóbbi esetekben ellenjavallt a szoli. elözö voltam.
2010. ápr. 7. 22:06
 3/8 anonim ***** válasza:

Ha hámlasztó hatású, akkor nem, mert foltos lesz tőle a bőröd!!!!

Én nem ilcsit használok, de a legtöbb pati elleni kezelés alatt nem lehet szolizni, nekem kifejezetten felhívta rá a figyelmem a bőrgyógyász. Helyenként, ahol épp gyógyul a bőröd ott nagyon érzékeny és maradandó is lehet, ha foltos lesz...

2010. ápr. 7. 22:08
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!Az elsötöl kérdezem hogy te még milyen ilcsi termékeket ajánlasz?Olyat szeretnék amitöl nem fénylik egész nap a böröm és hamar beszivodik na meg persze hogy használjon.Köszi
2010. ápr. 8. 14:01
 5/8 A kérdező kommentje:
ja és igen használok hámlasztot is,akkor egyáltalán ne szolizzak?Csak arcszoláriumot vennék,meg a kozmetikusom mondta hogy legalább leszáritja öket.Köszi
2010. ápr. 8. 14:05
 6/8 A kérdező kommentje:
Nektek menyi idö után használtak az ilcsi termékek a pattanásra?Köszi
2010. ápr. 8. 17:08
 7/8 anonim ***** válasza:
első vagyok: tehát: szerintem a legjobb a patis bőrre a csipkebogyó habkrém,Csak vékonyan kend fel,mert ha vastagon kened,kicsit fényleni fog. De ez minden krémnél így van. Reggelente mielött suliba indulsz,használj olajfelszivó lapocskát,ez felszivja a felesleges fénylést. Amíg kened magad hámlasztóval,ne szolizz.Mi a neve a hámlasztónak?
2010. ápr. 8. 19:11
 8/8 A kérdező kommentje:
Aha-s.Köszi
2010. ápr. 12. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!