Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Zsíros pattanásos miteszeres...

Zsíros pattanásos miteszeres a bőrőm milyen vichy termékeket ajánlanátok nekem jah és ha lehet az árát is írjátok oda?

Figyelt kérdés
előre is köszy a válaszokat:)
2009. okt. 18. 19:02
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Figyi ezt nekem is milliószor mondták, és én se hittem el de A BŐRGYÓGYÁSZ MINDEN PROBLÉMÁT MEGOLD! a Vichy jó minőség, meg minden de ha tényleg van egy kis gond a bőröddel akkor nem sokat ér....

Elmentem bőrgyógyászhoz egy anyajegy miatt, és rögtön írt nekem eg ylöttyöt és egy krémet, 1 hét után már gyönyörű sima volt a bőröm, 2 hét múlva már nyom,a se volt a pattanásokna, ez 3 hónapja volt, már csak a lötyöt használom max hetente egyszer de így is olyan a bőröm mint amiet hosszú évek óta akartam, mert eddig mindíg volt rajta 1-1 pattanás, amitől már nem merttem előbujni a hajam alól, de a bőrgyógyász pár nap alatt tökéletesen emgoldotta...nem fog rád furcsán nézni ha emiatt aggódsz, tökéletesen érteni fogja mit akarsz, ha szép bőrt akarsz az orvos nem túlzás, csak elmész és kész!

Hidd el! Ja és ne feledjük el hogy egy vichy krém simán van 6000 forint...nekem az a két szer amit a bőrgyógyász felírt volt 2000 forint...

Mégvalami a Vihy nem arra hajt hogy meggyógyítsa a bőröd hisz akkor nem vennéd a krémet, csak épp hgoy javít rajta valamit hogy azt mondjad "Ez használ!" és újra megvedd!

Az orvosnak viszont nem nyereség ha havonta erősíted a várakozók táborát, már elsőre oylat ad amitől meggyógyul a bőröd...

2009. okt. 21. 15:35
 2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen de injkább miteszeres a bőrőm mitn pattanásos:S és arra is tud vmit?
2009. okt. 21. 16:19
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Tud adni olyat ami feloldja a faggyút...

De a pattanásokat úgy megszünteti, hogy soha többé nem jön ki...

2009. okt. 21. 17:16
 4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen nagyon hasznos volt a válasz:) majd szünetbe lehet h elmegyek a bőrgyógyászhoz és mégegyszer köszy:)
2009. okt. 21. 17:22
 5/5 anonim ***** válasza:
73%

Elsőnek nincs igaza, a gyógyszergyártás ma nagyobb üzlet, mint a kozmetikumoké. Egy a közös ezekben a termékekben: ha befejezed a használatát ugyan úgy visszatérnek a bőrproblémák. Innentől döntse el mindenki melyik jön ki árban jobban, nem tudom a gyógyszertári szer amit az első írt milyen kiszerelésű, mennyit kell belőle használni.

A Vichy Normaderm termékcsaládot viszont ismerem, használtam, teljesen elmulasztotta az összes bőrhibámat. A krém olyan 4ezer Ft körül van, a tonik 3ezer én mindkettőt egyszerre használtam, 3 hónapig kitartott.

2009. okt. 21. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!