Milyen arcápoló termékeket ajánlanátok egy tinilánynak?
olyat szeretnék ami rendszeresen kapható, drogériában, avont már probáltam nem igazán jön be.
bőrtípusom száraz! ezért a pattanástalanítók nem igazán jók mert szárítják a bőröm..ha kijön 1-2akkor clean and clear használok de csak nagyon rövid ideig mert kiszárad a bőröm
olyat szeretnék amiből egy márkából van minden: tonik, arclemosó, radír, maszk, arckrém..és érdekelne hogy pontosan milyen sorrendben kell ezeket használni?
és kérlek vegyétek figyelembe hogy egy tinilány pénztárcájának megfelelően..így az egészre maximum 3-4ezret tudnék költeni..de ez tényleg a maximum
előre is köszi!
én nivea-young-ot használok...szerintem nagyon jó...
régebben clean&clear-t használtam az is jó volt..de a krémje büdös szerintem és állítólag nem távolítja ez a szennyezödéseket csak a bör felszínén,és az nem jó!:D
kísérletezz szerintem...mert pl volt egy ismim neki ajánltam a nivea-t de neki nemvolt jó:S mna mindegy ennyi..szerintem nivea!
száraz,pattanásos bőrre tegyél heti 1x mézet
hagyd rajta kb. 15 percig.én amióta kipróbáltam semmi baj a bőrömmel(bár ez típus kérdése):)
ja amúgy a nivea young-ra rávan írva a hátuljára,hogy milyen sorrendbe kell használni:)
én használok ilyen lemosó gélt,aztán néha borradírt,aztán tonik és hidratáló krém(ez is nivea de nem young) :)
sziasztok!
köszönöm a válaszokat!
azt hiszem kicsit félreérthetően fogalmaztam meg a kérdés szóval javítom:
nem pattanástalanító krémet szeretnék hanem mindennapi arcápolásra hidratáló zselét,lemosót,macskot stb..
mert amik pattanástalanítóak azok szárítják a bőröm
köszi
üdv
Esetleg Himalaya Herbals vagy Balea termékek?
arclemosó:
tonik:
krém:
(ebből a kisebb tégely, 400Ft)
A maszkok és az arcradírok kb. 1200Ft-ba kerülnek, mert ezek nagyobb tubusban vannak, nem egyszer használatos tasakok.
Illetve még a Balea hidratáló, száraz bőrre való termékcsaládját is megnézheted, az még olcsóbban jönne ki. Van abból is arctej vagy arctisztító gél, arctonik, arckrém stb.
Amúgy a sorrend: arclemosó (ez lehet arctej vagy arctisztító gél--> ha szárazabb bőröd van szerintem inkább a tejet válaszd), utána tonik (alkoholmenteset keress) és végül az arckrém.
Radírozni elég hetente, vagy akár kéthetente is elég. Arcmaszkot pedig heti egyszer tegyél fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!