Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szolariumba hány evesen lehet...

Szolariumba hány evesen lehet menni?

Figyelt kérdés

Sziasztok 17L

Szoláriumba szeretnék menni ugyanis a bőröm elegge feher es RAADASUL SZEPLOS IS VAGYOK amit kifejezetten utalok magamon.

Nemtudom milyen praktikát vessek be ahhoz hogy kicsit halványítsam a pottyeimet igy a szolit valasztottam szerintetek eltuntethetem a pottyeimet vagy inkabb ártok vele?

2016. máj. 4. 19:44
 1/3 anonim ***** válasza:
Egyik ismerősöm 13évesen ment.Szóval szerintem nincs korhoz kötve. Próbáld ki.Egyébként használj korrektort ha zavar. Engem nem zavarna lányon fiún se:)
2016. máj. 4. 20:10
 2/3 anonim ***** válasza:
Tudsz róla hogy a szeplők sötétebbek lesznek, és még több lesz a szolitól, ugye? Tehát ez arra pont nagyon rossz megoldás. Ha zavar a szeplőd akkor inkább kerüld a szolit és a napon is használj fényvédőt, akkor fognak halványodni. A fehér bőr meg szép.
2016. máj. 4. 20:25
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is 17 éves lány vagyok, és simán beengednek a szoliba.:) Hát a szoli azért alapjáraton sem egészséges, de a szeplőkkel nem tudom, mit csinál. Eltüntetni talán még alapozóval tudod, de gondolom nincs kedved naponta bekenni az egészet, meg az sem tesz túl jót a bőrnek...

egyébként valószínűleg nem emiatt fogod meggondolni magad, de azért elmondom, hogy szerintem semmi baj a szeplőkkel, sőt, az egyik barátnőmnek nagyon sok van és gyönyörű, még modellkedik is.

2016. máj. 4. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!