14 évesen mehetek egyedül szoláriumba?
nem az a gáz hogy egyedül-nem egyedül. hanem hogy 14éves vagy. van olyan ország ahol 18alatt betiltanák /vagy már betiltották?/ a szoláriumot. mondjuk nem véletlenül? ja.
de szerintem ha nem viszed túlzásba elmehetsz,tény hogy káros és szar a bőrödnek, ha gyakran odajársz. főleg ha már ilyen fiatalon elkezded.
amúgy tudom milyen szar nagyon sápadtnak lenni, ha ilyen gáz van megértem, de azért ne ess túlzásokba=)
Kedves válaszolók!
Nem hiszem hogy a megfelelő választ adtátok-e a kérdésemre. De ha már itt tartunk, akkor elmondanám hogy csak ki szeretném próbálni hogy milyen. Nem azt kérdeztem hogyan árt a bőrnek, és hogy más országokban milyen törvények vannak. Ez egy egyszerű kérdés, és ahelyett hogy itt kioktatnátok, egy sima IGEN-nel vagy NEM-mel le lehetne bonyolítani. Tehát szerintem vágjunk bele mégegyszer. Mehetek egyedül, vagy szülői "engedély" kell hozzá?
Szerintem pár évvel később próbáld ki, most még nagyon ártalmas lenne Neked.
De, hogy a kérdésedre feleljek: ha jól tudom bemehetsz ennyi idősen is, legalábbis nekem voltak fiatalabb ismerőseim akiket 15-16 évesen beengedtek.
De ha gyakrabban is akarod, akkor is max. havonta csináld és nyáron hagyj fel vele.
Ha első alkalommal mész, akkor 4-5 perc elég.
Felénk fiattalabbak is járnak...?
és az ő dolguk
nálunk lehet
nemtom, hogy te merre laksz :)
én személy szerint anyámmal bementem a kozmetikushoz megkérdeztük h mehetek-e és akkor mondta h ja... szval utánna mentem minden nap. :D
tom h az nem vmi jo. de nemérdekelsz. : D
SZVAL IGEN! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!