Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 14 évesen mehetek egyedül...

14 évesen mehetek egyedül szoláriumba?

Figyelt kérdés
2009. nov. 6. 00:03
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
45%
Persze, minden nap, romaszín a menő manapság.
2009. nov. 6. 00:25
 2/15 anonim ***** válasza:
57%

nem az a gáz hogy egyedül-nem egyedül. hanem hogy 14éves vagy. van olyan ország ahol 18alatt betiltanák /vagy már betiltották?/ a szoláriumot. mondjuk nem véletlenül? ja.

de szerintem ha nem viszed túlzásba elmehetsz,tény hogy káros és szar a bőrödnek, ha gyakran odajársz. főleg ha már ilyen fiatalon elkezded.

amúgy tudom milyen szar nagyon sápadtnak lenni, ha ilyen gáz van megértem, de azért ne ess túlzásokba=)

2009. nov. 6. 00:51
 3/15 anonim ***** válasza:
27%
Egyedül? Miért ketten akarsz belemászni mással? Ha a pattanásaidat kinyomkodják "egyedül" akkor a szoláriumba miért ne engednének be?
2009. nov. 6. 01:32
 4/15 anonim ***** válasza:
16%
te még NE menjél szoliba!!!!!!!! te 14évesen még ne foglalkozz ilyenekkel hogy szoli pfff!! anyukád ezt megengedi??
2009. nov. 6. 09:29
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Heti egyszer 4 percre elmehetsz. Többre nem. Szerintem nem éri meg, nem fogsz látni nagy változ
2009. nov. 6. 12:00
 6/15 anonim ***** válasza:
68%
ást. (ez lemaradt):)
2009. nov. 6. 12:01
 7/15 A kérdező kommentje:

Kedves válaszolók!

Nem hiszem hogy a megfelelő választ adtátok-e a kérdésemre. De ha már itt tartunk, akkor elmondanám hogy csak ki szeretném próbálni hogy milyen. Nem azt kérdeztem hogyan árt a bőrnek, és hogy más országokban milyen törvények vannak. Ez egy egyszerű kérdés, és ahelyett hogy itt kioktatnátok, egy sima IGEN-nel vagy NEM-mel le lehetne bonyolítani. Tehát szerintem vágjunk bele mégegyszer. Mehetek egyedül, vagy szülői "engedély" kell hozzá?

2009. nov. 6. 18:05
 8/15 anonim ***** válasza:
61%

Szerintem pár évvel később próbáld ki, most még nagyon ártalmas lenne Neked.

De, hogy a kérdésedre feleljek: ha jól tudom bemehetsz ennyi idősen is, legalábbis nekem voltak fiatalabb ismerőseim akiket 15-16 évesen beengedtek.

De ha gyakrabban is akarod, akkor is max. havonta csináld és nyáron hagyj fel vele.

Ha első alkalommal mész, akkor 4-5 perc elég.

2009. nov. 6. 18:12
 9/15 anonim ***** válasza:
72%

Felénk fiattalabbak is járnak...?

és az ő dolguk

nálunk lehet

nemtom, hogy te merre laksz :)

én személy szerint anyámmal bementem a kozmetikushoz megkérdeztük h mehetek-e és akkor mondta h ja... szval utánna mentem minden nap. :D

tom h az nem vmi jo. de nemérdekelsz. : D

SZVAL IGEN! :)

2009. nov. 6. 19:20
 10/15 A kérdező kommentje:
Minden nap? O.o Úristen xD én két havonta max 1-szer ha megyek...
2009. nov. 6. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!