Lányok! Nektek is szőrös a kezetek?
Nekem nem. Mondjuk én valami ritka esett vagyok, mert körülbelül annyira vagyok szőrös, mint egy éppen serdülgető kislány. Se a lábam, se a karom. (Mondjuk cserébe hajam is alig van.)
De ha nagyon idegesít, szerintem epiláld. Bár szerintem az ilyen kis apróság is csak téged zavar.
Én kb. mindenhol szőrösebb vagyok az átlagnál, nem mellesleg sötétbarna is. Ciki vagy sem, ez van. Felkaron szőkíteni szoktam, alkaron borotválni. Szerintem nem az a fúj, ha nő vissza a szőr, hanem az, ha valaki igénytelen, koszos, büdös...
Amúgy, ha nő vissza, akkor újra letolom. Nyáron minden reggelemből elvesz kemény 5 percet. És utána selymes, sima, puha szőrtelen kéz az eredmény. Nekem az epilálás és a gyanta nem vált be, mert mikor nő vissza menthetetlenül benő a szőr és fekete benőtt rücskös pöttyökkel leszek tele, amit ha kipiszkálok, akkor meg piros/sebes lesz. Úgyhogy én maradok a borotvánál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!