Attól mert valakinek nem vált be, még neked beválhat. Nekem nagyon bevált! És egy próbárt megér!
2008. szept. 23. 18:45
3/14 anonim válasza:
Nekem se vált be. Hajregeneráló spray-t vettem, de egyáltalán nem használt.
2008. szept. 23. 19:09
4/14 anonim válasza:
nekem sem vált be semmiylen gliss kur. főleg nem a hajspray-k...rendesen hullott tőle a hajam....
2008. szept. 23. 19:30
5/14 anonim válasza:
nekem nem vált be,pedig 4félét próbáltam a termékei közül.szárította a hajamat.
Egyedül ami jó volt, az a szilikonos hajvégápolójA
2008. szept. 23. 19:42
6/14 anonim válasza:
Én a regeneráló hajkúrát használom (2fázisú pakolás) és semmi különös nincs benne. Nem rossz, de negyed ennyi pénzét meg lehet kapni ami ugyanezt tudja.
2008. szept. 23. 20:03
7/14 anonim válasza:
Nekem sem váltak be a Gliss Kur termékek, főleg a samponok és balzsamok. Hajmosás után olyan volt, mintha ragadna a hajam tőle, nem lággyá tette, inkább megkeményítette :S
De persze attól még göndör hajra lehet, hogy jó, egy próbát szerintem megér.
2008. szept. 24. 15:39
8/14 anonim válasza:
szerintem inkább golf hajbalzsamot használj, az olcsóbb is és sokáig sima lesz tőle a hajad.:)
2008. szept. 24. 19:21
9/14 anonim válasza:
Én imádom őket, bármelyiket!!! Próbáltam már többfélét is, a favorit a 19 növényes, de a selyem-tartalmút is szeretem! És csak GlissKurt használok: van samponom, balzsamom, kifésülő balzsamom, és minden napra a kifésülőspraym! Így együtt tudják azt a hatást, amit reklámoznak is, és a szőkére festett hajamnak kutya baja, pedig még vasalom is! Erős, egészséges, nem törik... Nekem nem kell ennél több!!!
Ja, és már kb. egy éve használom, váltani is márkán belül szoktam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!