Hajápolás? Tapasztalatok ezekkel kapcsoltban? (Gliss kur termékek? )
A problémám az,hogy szinte mindig,fénytelen,száraz és eléggé töredezik a hajam. Ti milyen sampont és balzsamot használtok,ha ilyen a hajatok?
Már régóta pantene sampont használok,de nemigazán látszik az eredménye. Balzsamban pedig nivea diamond gloss-ot,ami viszont jó,szóval azt meghagyom.
Sampont pedig váltani szeretnék..ki is néztem ezeket a terméketek: [link] ,csak nem tudom eldönteni,hogy nekem melyik lenne a jobb. szerintetek? (a leírtak alapján melyik használna)
Vagy egyáltalán jók ezek a gliss kur termékek? Azt hallottam,hogy nagyon jók,és sokan dicsérik,de nemtudom... tapasztalatok ezzel kapcsolatban?
Vagy bármi más termékeket javasolhattok,és utánanézek.
Légyszi írjatok,fontos lenne.
köszi :)
17L
Szija
A gliss kur-t nyugodtan próbáld ki mert nagyon jó! Talán a teljes körű regenerálót ajánlanám neked. Esetleg még használj hajpakolást hetente 1x-2x, az is segíteni fog a hajadon.
szia :)
köszike szépen a válaszod,ki is nézem majd magamnak valamelyiket,és megveszem a héten.
de még írhattok tapasztalatokat :)
Én ezekből az első kettőt meg a negyediket használom és nagyon jók, már szinte nem is törik a hajam. Ja meg selective hajolajat használok már lassan egy éve, fodrászkellékesnél vettem és az is nagyon jó. 700 ft-ba kerül és azt mondta a fodrászom, hogy 2 alkalomra való, ahhoz képest nekem fél évig kitartott. :) Pedig hátközépig érő hajam van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!