Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Az ilyen frizura még divatos?

Az ilyen frizura még divatos?

Figyelt kérdés

Tudom, az számít, hogy jól áll-e, de most az érdekelne divatos-e még. Nektek tetszik?

[link]

2016. ápr. 23. 16:55
 1/7 anonim ***** válasza:

Attól függ, mennyi idős vagy. 20on éves lányoknak nem ajánlanám, öregít, sehogy se tudod hordani,alkalmi frizura nemigen készíthető belőle, copfba se kötheted, semmi..

Ha viszont 40 körüli nő vagy, akkor simán, én anyukámnak is ilyesmi frizkója van.

2016. ápr. 23. 17:02
 2/7 A kérdező kommentje:
30 éves leszek idén, szóval valahol a kettő között. Tényleg öregít ez a fizura? Akkor van esetleg ötleted milyen frizurát lehetne félhosszú hajból kihozni? A hosszú nem áll jól, rövidebbet pedig nem szeretnék. Egyébként kb ennyire sűrű és egyenes a hajam, mint a Jennifer Anistoné.
2016. ápr. 23. 17:29
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem csak amiatt öregít, mert nagyon ódivatú. Keress rá arra hogy long bob, kidob egy csomó lehetőséget vállig érő hajra.
2016. ápr. 23. 17:52
 4/7 anonim ***** válasza:

Ez pl majdnem ugyanaz, de mégis divatos

[link]

2016. ápr. 23. 17:53
 5/7 anonim ***** válasza:

Ilyesmi nem tetszik inkább?

[link]

[link]

[link]

2016. ápr. 23. 18:54
 6/7 A kérdező kommentje:
A hullámos nagyon tetszik, csak az én hajam túl egyenes hozzá, de az utolsó is jól néz ki, lehet hogy azt fogom választani. Köszönöm a tippeket mindenkinek! :)
2016. ápr. 23. 19:23
 7/7 anonim ***** válasza:
szerintem mindegyik jo, az a lenyeg, hogy szamodra szep es praktikus is legyen. jol alljon az arcformadhoz.
2016. ápr. 29. 07:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!