Frufru? Divatos?
Én nagyon régóta akarok frufru-t de sajnos kicsit hullámos a hajam és ha nem vasalom ki szögegyenesre, vagy ne adj' isten eső van és pára, akkor borzalmasan festek.
Szerintem irtó jól tud kinézni.
nekem itt jött meg megint a kedvem hozzá:
https://www.youtube.com/watch?v=UecPqm2Dbes
2:40-től :)
A magas homlokúaknak álligazán jól, úgyhogy ha Te is ilyen adottságokkal rendelkezel, akkor szerintem nem nagyon lőhetsz mellé.
Az élettanilag ráncosabb homlokot is jól lehet leplezni vele.
Ha jó áll akkor az tök jó. Meg divatos is.
Én levágattam kb 3 hónapja és gyűlölöm. Vasalni kéne mindig, hogy jól álljon, elegem van, hátracsatolom és várom, hogy visszanőjjön... De ez egyéni szoc probléma :D
nekem nagyon sokáig volt. igazából a lenövesztése volt kellemetlen. de pár hónap után már jobb volt, hátra vagy oldalra tudtam tűzni..idővel már a fülem mögé is.
szerintem jó ötlet,hogyha magas a homlokod. (nekem is az)
ha nem tetszik, hát nem vágatod egy ideig ott, lenöveszted.:)
Valójában már van frufrum, és elég szeszélyes a "kapcsolatunk". :D Egyenes hajam van, de néha mégsem bírok vele. Mellesleg sokáig frufrum volt, majd lenövesztettem, és néhány évvel később visszavágattam, mert sehogy sem volt jó a hajam. :)
Gondom néha a frizurakészítéssel van, néha akadályoz 1-1 frizu elkészítésénél (imádom a netes fonós-feltűzős-stb- videókat). +mikor már a szemüvegre nagyon rálóg... :D
Hát... Nekem most az van 2-3 hónapja és nagyon gyűlölöm, mert szörnyen áll.. Még hátra sem csatolhatom, mert úgy még rosszabb..
Divatos-e azt nem tudom.. De akinek jól áll, annak tényleg nagyon jó, de akinek nem annak mindenhogy sz*r.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!