Tetszik nektek ez a frufru? Vagy mi a divatos mostanában?
Nekem nagyon tetszik, persze csak ha jól áll..
Ki tudok akadni az oldal frufrutól, annyira tucat és a legtöbb embernek nem is áll jól.Sokkal szebb,amit linkeltél.:)
szerintem nem rossz,vagyis nekem tetszik:)
volt is hasonló nekem,derékig érő hajam van és vágattam ilyet.fúú,de utáltam mindig szárítgatni.:SEgyszer volt jó,amikor levágta a fodrász.:DAzóta visszatértem az oldalfrufruhoz:DAz bevált
Első:
Akkor bármelyik hajra mondhatnád ezt h "tömegcucc", már bocs..Mindenki azt válassza, ami az arcformájához illik.
Amúgy kérdező, szerintem kérd ki a fodrászod véleményét, h illene-e hozzád, ez is egy egyszerű és szép frufru, de nem mkinek áll jól:)
Szerintem meg pont kezd már kimenni a divatból...
Emlékszem, ez a fru-fru kb. olyan 2-3 éve volt nagyon menő, ma már egyre kevesebb lánynak látok ilyet. Inkább az oldal fru-fru, vagy pedig semmilyen. Nekem is volt ilyenem, kb. 1 évig, de aztán meguntam és növeszteni kezdtem, ma már az államig ér. Nem is tervezem hogy mostanában visszavágatom. Amúgy is ebbe a nagy melegbe nagyon kényelmetlen lenne. :S :)
nekem tetszik a teli frufru!
magas a homlokom jól állna,csak egy baj van ,hogy oldalt ahol van a választékom ott forgóm van ,szóvla mindig szétnyílna a frufru:(
amúgy ez a kép béna ,a szemüveg bazi nagy,:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!