Szerintetek divatos még a manbun?
Figyelt kérdés
Egy hónapja vágattam le de megint visszanöveszteném2015. dec. 5. 22:11
2/8 anonim válasza:
Van akinek jól áll, de semmiképp sem divatos.
3/8 Kenzo Tenma válasza:
Én úgy hordom és nem érdekel, hogy divatos-e, mert tetszik magamon. De szerintem még mindig divatos. Amúgy nem olyan man bunom van ami körbe van nyírva, hanem rendes hosszú hajam van mindenhol.
4/8 A kérdező kommentje:
a körbenyírtra gondoltam
2015. dec. 5. 22:53
5/8 anonim válasza:
kit érdekel, hogy divatos-e vagy valamikor az volt-e, nevetséges az a haj.
6/8 Kenzo Tenma válasza:
Elvileg már temetik külföldön a körbenyírt formát, valamint itthon is kezd kifutni. Mondjuk szerintem az amúgy sem néz ki jól.
7/8 anonim válasza:
Figyelj, én nem tudom, hogy divatos-e, de ha neked tetszik, akkor pont nem kéne, hogy érdekeljen.
Szerintem nagyon jól néz ki (ha mindenhol hosszú úgy még jobban). Persze, csak ha jól áll.
8/8 anonim válasza:
Szerintem gusztustalan, főleg a körbenyírt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!