Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mitől lesz egy hajvasaló jó...

Mitől lesz egy hajvasaló jó vagy rossz? Ti mit ajánlotok, milyet vegyek?

Figyelt kérdés
most van egy hajvasalóm, de nincsenek rajta hőmérsékletek, csak két fokozat van, plusz mindig beleakad a hajam, és elkezdi kitépni, főleg a hajvégeket hallom ahogy tépi. nem tudom hogy ez mennyire van a többi hajvasalónál.. nem is nagyon vasalja ki a hajam, igaz ez lehet hogy azért mert ilyen kicsit fura, hullámos és egyenes keveréke, de pont az amivel nem lehet semmit se kezdeni, és amiért elég vékonyszálú is, ezért úgy áll ahogy kedve tartja. erre a hajra van olyan hajvasaló ami jó lenne? vagy hát gondolom egyben az is a kérdésem hogy mi számít jó hajvasalónak és ti mit ajánlotok? bocsi ha hülyeséget kérdezek, nem igazán értek hozzá.
2016. ápr. 23. 11:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Vékonyszálú hajat ne vasalj mert semmi nem marad belőle hamarosan, csak agyontöredezett fénytelen valami lesz. Amelyik vasaló a jobban vasal az jobban is károsít. Inkább a hajápolásra figyelj oda, ne hajkárosító eszközöket vegyél... feltéve hogy szép haj a célod.
2016. ápr. 23. 12:03
 2/5 A kérdező kommentje:
hát a szép haj a célom, csak ha látnád milyen...:/ a hajamat ebben az állapotban semmi esetre sem hívmán szépnek.. igaz fényes, de olyan rosszul nézni, hogy el nem hiszed. sajnos nekem nincs alapból olyan szép egyenes hajam..:/ de még nem is szép hullámos, hanem folyton kócos kinézetű, akárhányszor fésülöm át, folyton úgy néz ki.. nem fair hogy másoknak lehet szép hajuk de én még csak nem is vasalhatom :(
2016. ápr. 23. 12:09
 3/5 anonim ***** válasza:
Egyik vasaló sem jó. Használj hajsimító balzsam vannak ilyen szerek halottam róla.Nem lehet drága 500/1500körül vannak .
2016. ápr. 25. 17:54
 4/5 anonim ***** válasza:
Gondolom tisztában vagy vele hogy a rendszeres vasalással teljesen tönkreteszed a hajad, de a Remington hajvasalókat tudom "ajánlani". Annyira nem drágák, de nagyon jó minőségűek. Az más kérdés hogy szétb.szod a hajad
2016. ápr. 25. 19:38
 5/5 anonim ***** válasza:

Ne fésülgesd az ilyen hajat mert csak szénabogja lesz belőle.Az ilyen hajnak az a legjobb ha hajmosás után kifésülöd.Teszel rá jó minőségű hajhabot majd a tenyereddel visszanyomkodod ha van diffúzor a szárítódhioz azzal óvatosan felnyomkodva szárítod.

A másik lehetőség,hogy megveszel a létező legnagyobb átmérőju fém csavarót és hozzá csipeszeket.Hajmosás után megszárítod úgy ahogy van és még a meleg hajadat felcsavarod ügyelve arra,hogy a végei ne legyenek pipásak.Ha kell a végén még átmelegíted hajszárítóval majd hagyod egy két órát hogy teljesen kihüljön.

Ha kivetted a csavarókat csak a kezeddel húzd át kissé úgy formázd!

2016. ápr. 25. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!