Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nektek melyik hajsampon és...

Nektek melyik hajsampon és balzsam vált be a legjobban?

Figyelt kérdés
Hiába mosom nagyon alaposan a hajamat (samponnal kétszer, balzsammal egyszer), 2 nap után már megint zsíros. Alapvetően hetente egyszer mosom, tehát nem is az a gond, hogy túl gyakran mosnám. Régebben kétszer mostam, de nagyon elvékonyodtak a hajszálaim. Valami tanács? Akár házi recept is jöhet.

2016. ápr. 16. 20:01
 1/10 ~OnLány~ ***** válasza:

Nekem normál hajra való Garnier ultra doux,zöld növényi sampon vált be a legjobban.Puha és könnyű,fényes a hajam tőle.Nem zsírosodik nagyon hamar,de én hetente amúgyis kétszer mosok hajat,ha törik ha szakad.

Még 2-3 nap múlva is érzem az illatát.

Én hajvégápolót használok,balzsamot nem szoktam,de talán elkezdek.Amúgy mézeset használtam régebben,egynek elment.

Az ecetek öblítés helyreállítja a fejbőr PH értékét,próbálkozz azzal.De neten is rengeteg praktikát látni.Korpásodásra is remek ez az öblítés,már sok helyen olvastam.

2016. ápr. 16. 20:19
 2/10 anonim ***** válasza:

2014 novemberében elkezdtem növeszteni a hajamat, addig fiús rövid volt. Igyekeztem az elejétől megfelelően ápolni, szóval jelenleg 2+1 terméket használok.

A babának a mandulás samponját használom, ami elvileg sampon és balzsam egyben. Ezzel kétszer megmosom, megtörlöm és Gliss kur hajolajat teszek rá. 3 napig általában kibírja, még úgy is, hogy edzek mellette. És én bizony rendesen izzadok. Ha még a 4. napon is ki kell bírnia, mert utána lesz valami és arra akarok friss hajat akkor a Balea száraz samponját használom.

Szerintem amúgy az is fontos, hogy ne fogdosd egész nap. Nem azt mondom, hogy legyen bekötve, hanem a frufrudat tűzd el, akkor nem zavar, nem kell hozzányúlni és szép egészséges marad a hajad.

Remélem tudtam segíteni! :) Majd valami helyzetjelentést szívesen olvasnék. ;)

2016. ápr. 16. 20:25
 3/10 anonim ***** válasza:
Samponból jelenleg Isana márkájút használok,de volt már Head&Shoulders es Schauma samponom is.Balzsam helyett hajpakolást használok KALLOS vagy SERICAL márkától.A Sericalt fodrászkellékesben a Kallost Euro Familyben vettem az ara is kedvező kb 1000 forint es 1000-1500ml mindkettő :D
2016. ápr. 16. 20:35
 4/10 anonim ***** válasza:
Előző vagyok.Régen hazi hajpakolást is készítettem,mézzel és vízzel ez is segített szep fényes lett tole a hajam :)
2016. ápr. 16. 20:36
 5/10 anonim ***** válasza:
Fontos hogy szilikonmentes termékeket használj, mert a szilikonos zsírosít. Bio termékek a legjobbak.
2016. ápr. 16. 20:53
 6/10 anonim ***** válasza:
Én a natur Johnsons baby sampont használom már évek óta, és semmi bajom nincs tőle. Nagyon jó illatú is. :)
2016. ápr. 16. 20:55
 7/10 anonim ***** válasza:
A szilikon nem mérvadó, én jelenleg szilikonmentes sampont használok (Babylove), de ugyanúgy zsírosodik a hajam mint mikor szilikonos samponom volt
2016. ápr. 16. 22:13
 8/10 anonim válasza:

Nekem is sokáig ez volt a problémám.

Mostanában head&sgoulders samponnal és golf balzsammal mosom a hajam(csak a végeit balzsamozom). Utána teával átöblítem és megszárítom, nem mosom ki. Kb 1-1,5l vízhez teszek 2db kamilla 1 zöldtea és egy borsmenta teafiltert. Addig hagyom ázni amíg ki nem hül. Nekem segített kb a 4. vagy 5.alkalom után. Próbáld meg egy héten max 2szer mosni. Én utoljára szerda este mostam és még ma is leengedett hajjal voltam mert nem zsíros :)

Remélem neked is beválik

2016. ápr. 16. 22:41
 9/10 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat! Az utolsót még ma ki is próbálom! :)
2016. ápr. 17. 15:18
 10/10 anonim válasza:

Utolsó vagyok :)

Remélem neked is beválik :)

2016. ápr. 18. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!