Nektek melyik hajsampon és balzsam vált be a legjobban?
Nekem normál hajra való Garnier ultra doux,zöld növényi sampon vált be a legjobban.Puha és könnyű,fényes a hajam tőle.Nem zsírosodik nagyon hamar,de én hetente amúgyis kétszer mosok hajat,ha törik ha szakad.
Még 2-3 nap múlva is érzem az illatát.
Én hajvégápolót használok,balzsamot nem szoktam,de talán elkezdek.Amúgy mézeset használtam régebben,egynek elment.
Az ecetek öblítés helyreállítja a fejbőr PH értékét,próbálkozz azzal.De neten is rengeteg praktikát látni.Korpásodásra is remek ez az öblítés,már sok helyen olvastam.
2014 novemberében elkezdtem növeszteni a hajamat, addig fiús rövid volt. Igyekeztem az elejétől megfelelően ápolni, szóval jelenleg 2+1 terméket használok.
A babának a mandulás samponját használom, ami elvileg sampon és balzsam egyben. Ezzel kétszer megmosom, megtörlöm és Gliss kur hajolajat teszek rá. 3 napig általában kibírja, még úgy is, hogy edzek mellette. És én bizony rendesen izzadok. Ha még a 4. napon is ki kell bírnia, mert utána lesz valami és arra akarok friss hajat akkor a Balea száraz samponját használom.
Szerintem amúgy az is fontos, hogy ne fogdosd egész nap. Nem azt mondom, hogy legyen bekötve, hanem a frufrudat tűzd el, akkor nem zavar, nem kell hozzányúlni és szép egészséges marad a hajad.
Remélem tudtam segíteni! :) Majd valami helyzetjelentést szívesen olvasnék. ;)
Nekem is sokáig ez volt a problémám.
Mostanában head&sgoulders samponnal és golf balzsammal mosom a hajam(csak a végeit balzsamozom). Utána teával átöblítem és megszárítom, nem mosom ki. Kb 1-1,5l vízhez teszek 2db kamilla 1 zöldtea és egy borsmenta teafiltert. Addig hagyom ázni amíg ki nem hül. Nekem segített kb a 4. vagy 5.alkalom után. Próbáld meg egy héten max 2szer mosni. Én utoljára szerda este mostam és még ma is leengedett hajjal voltam mert nem zsíros :)
Remélem neked is beválik
Utolsó vagyok :)
Remélem neked is beválik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!