Teljesen reménytelen vagyok, arcepilálás után kipattogzik a bőröm mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
alaposan le van mindig fertőtlenítve az epiláló kétszeresen is. az arcom fürdés után még pluszba fertőtlenítem mélytisztitom készülékkel és epilálás közben is érzékeny bőrre való micellás viz van az arcomon. Epilálás után többféle drága kérmet kipróbáltam már.DE még mindig kipattogzik nagyon durván, semmi nem használ. Ha canesten krémmel kenem akkor k 3 nap alatt letisztul az arcom, ez a leghatásosabb eddig. de 3 napig nem mozdulhatok ki kb mert annyira csunya lesz a böröm2016. ápr. 11. 18:23
1/5 anonim válasza:
Akkor valószínű hogy az epilátor nem elég kíméletes a bőrödhöz. Ha csak női bajuszról van szó azt inkább csipesszel szedd ki. Sokkal kíméletesebb.
2/5 anonim válasza:
Ne epiláld.
Canesten gombára van!!!!
Epilálás előtt nem szabad semmit se csinálni a bőrrel, csak megmosni. A mésztisztítástól érzékenyebb lesz. Lehet, hogy a sok kence ficét nem bírja a bőröd.
Arcra használj hideg gyantát, kíméletes, gyors. Nekem érzékeny a bőröm, de semmi baja nem lesz tőle.
Ha nem sok a szőr, akkor szemöldökcsipesszel is ki lehet szedni.
3/5 anonim válasza:
Használj lavyl terméket, az egy nagyon erős regeneráló!
4/5 anonim válasza:
Be kell kenni utána aloés krémmel és nem pattog ki.
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen ,ment a plusz
2016. ápr. 13. 06:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!